Τελικοί 2015: Ανέβασε ρυθμούς ο Μπατίστα, οριακά για ΣΕΦ

Το Σάββατο θα κριθεί η συμμετοχή του Εστέμπαν Μπατίστα στη 12άδα του Παναθηναϊκού για τον τρίτο τελικό της Basket League με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Τελικοί 2015: Ανέβασε ρυθμούς ο Μπατίστα, οριακά για ΣΕΦ

Ο Εστέμπαν Μπατίστα έχει χάσει τα πρώτα δύο ματς της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ, τα οποία συνδυάστηκαν ισάριθμες ήττες για τον Παναθηναϊκό, ενδέχεται όμως να προλάβει την τρίτη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Ο Ουρουγουανός, που ταλαιπωρήθηκε αρκετό καιρό από θλάση, άρχισε ν' ανεβάζει ρυθμούς και την Παρασκευή μάλιστα ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Αυτό σημαίνει ότι αισθάνεται ήδη καλύτερα και πως οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό.

Το αν θα είναι στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα διευκρινιστεί στην προπόνηση του Σαββάτου. Αν προπονηθεί κανονικά, θα επιστρέψει στη δράση. Διαφορετικά δύσκολα θα επανεμφανιστεί και ο κόουτς του "τριφυλλιού" θα πάει με τις ίδιες επιλογές για τη ρακέτα.

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ