Απάντησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις φήμες πως φεύγει!

Μετά τα συνεχόμενα μηνύματα που ανέβασε στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού άφησαν να εννοηθεί πως σκέφτεται να αποχωρήσει από το μπάσκετ! Δείτε τι απάντησε ο ίδιος.

Η κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό είναι δύσκολη μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά και τα αρνητικά αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο. Η προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βρεθεί λύση οδηγείται στα... βράχια και πλέον οι φίλοι των "πράσινων" ξεσπούν στα σχόλια του Instagram του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ!

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει εκνευρίσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που με συνεχόμενα ποστ του, μοιράζει ευθύνες σε παλαιές διοικήσεις και οργανωμένους οπαδούς.

Κάποιοι, ωστόσο, φοβήθηκαν πως αυτό ίσως είναι ένα μήνυμα πως σκέφτεται να αποχωρήσει και από την ΚΑΕ, κάτι που τελικά δεν ισχύει! Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του "τριφυλλιού":

"Όχι φίλε, από κανένα μπάσκετ δεν θέλω να φύγω. Αυτό που θέλω όμως είναι σεβασμό από το 100% των φιλάθλων για τη συνεχή προσπάθεια που κάνω. Πόσο, δε, όταν και τα αποτελέσματα είναι αυτά που είναι 8/10 στο μπάσκετ και ο μόνος που προσπαθεί να βρει λύση για το ποδόσφαιρο ώστε να μην αφανιστούμε".