Αποκάλυψη Πεδουλάκη: "Ο Τζέιμς θα μπορούσε να μην κουνάει καν το χέρι του"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποκάλυψε τι ακριβώς έγινε με τον Μάικ Τζέιμς μετά την προπόνηση του Σαββάτου και συμπλήρωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά για περιφερειακό. Τι άλλο είπε ο κόουτς των "πράσινων".

Αποκάλυψη Πεδουλάκη: "Ο Τζέιμς θα μπορούσε να μην κουνάει καν το χέρι του"

Aναλυτικά

"Ακούστε, το δύσκολο είναι να αγαπήσεις, το να φτιάξεις το προβληματικό. Πρώτος στόχος είναι να γίνουμε ομάδα. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις. Ο Μάικ δεν ακολουθούσε την τακτική, μία, δύο, τρεις, τον έστειλα εκτός προπόνησης εκνευρίστηκε και χτύπησε την τζαμαρία. Είναι μετανιωμένος και πρέπει να ξέρετε, πως είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς για λίγα χιλιοστά δε θα μπορούσε να κουνήσει το χέρι του ποτέ ξανά!

Δεν μπορούμε να μείνουμε έτσι. Είναι αριθμητικό το πρόβλημα. Εχουμε βγει στην αγορά. Θα μείνει στην ομάδα ο Μάικ. Υπάρχει μια πρόταση του τεχνικού επιτελείου προς τη διοίκηση και θα δούμε. Θα είναι δύο μήνες μίνιμουμ έξω. Είχαμε επενδύσει πάνω του. Είναι σαν να παίρνεις αυτοκίνητο και να φεύγει η μηχανή. Ο αιφνιδιασμός ήταν το δυνατό μας σημείο με τον Μάικ, όμως από τους 20π. που έχουμε μ.ο. σήμερα είχαμε 4π., αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πως τραυματίστηκε ο Τζέιμς

News 24/7

24MEDIA NETWORK