ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Δ. Γιαννακόπουλος θέλει να φέρει τον Ντιλέινι. Ιδού η πρόταση

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και θέλει να κάνει το μεγάλο "χτύπημα", φέρνοντας στον Παναθηναϊκό τον Μάλκολμ Ντιλέινι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Δ. Γιαννακόπουλος θέλει να φέρει τον Ντιλέινι. Ιδού η πρόταση

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει τη μεταγραφική υπέρβαση του καλοκαιριού και με προσωπικές κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ντύσει στα πράσινα τον Μάλκολμ Ντιλέινι.

Ο Ντιλέινι ουσιαστικά συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2013 όταν έπαιζε στη Μπάγερν Μονάχου και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Στο τέλος εκείνης της σεζόν, απασχόλησε τον Ολυμπιακό, με τον τότε προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα, να επιθυμεί την απόκτησή του, αλλά τελικά κατέληξε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, προτιμώντας τα πολλά λεφτά που του προσέφεραν.

Τη σεζόν που μόλις τελείωσε ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Κουμπάν και υπό τις οδηγίες του Μπαρτζώκα, γεύτηκε τη χαρά της συμμετοχής σε ένα Final-4. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και όπως είναι λογικό, αυτή τη στιγμή είναι το πιο "καυτό" όνομα της αγοράς.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, ο Παναθηναϊκός του προσφέρει 2.2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο 1+1, αλλά έχει να αντιμετωπίσει κι άλλους ανταγωνιστές που θέλουν τον 27χρονο γκαρντ.

Πιο συγκεκριμένα, η Νταρουσάφακα, που έχει τρελά λεφτά και μπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι (κάτι που έδειξε με τη συμφωνία της με τον Μπλατ), ετοιμάζεται να του προσφέρει 3 εκατομμύρια, ενώ υπάρχει πάντα και η Μπαρτσελόνα που ενδιαφέρεται εντόνως για τον παίκτη. Οι Καταλανοί ετοιμάζονται να του προσφέρουν περίπου 2,5 εκατομμύρια στον παίκτη, λεφτά που ουσιαστικά θα εξοικονομήσει από τον Ναβάρο, στον οποίο (αν δεν φύγει) θα του γίνει αναπροσαρμογή συμβολαίου με σαφώς λιγότερα χρήματα (μην ξεχνάτε ότι έφτασε 36 ετών).

ΟΙ... ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

Όπως καταλαβαίνετε, ο Παναθηναϊκός θα τα... βρει σκούρα για τον Ντιλέινι, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να το βάλει κάτω. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει σε τεράστια εκτίμηση τον παίκτη (εξάλλου τον είδε από κοντά στα εφετινά παιχνίδια του τριφυλλιού με την Κουμπάν) και θέλει να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα. Γνωρίζει πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, ακόμα και να γίνει ο νέος ηγέτης του, ενώ ξέρει καλά πως θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο αν εξασφαλίσει τη θετική του απάντηση.

Το θέμα, βέβαια, είναι τι θέλει ο ίδιος ο Μάλκολμ Ντιλέινι. Την προηγούμενη φορά απέρριψε τον Ολυμπιακό για τα πολλά λεφτά της Κουμπάν. Αν έχει πρώτο μέλημα το οικονομικό κομμάτι, τότε η Νταρουσάφακα είναι θεωρητικά το φαβορί. Αν, όμως, θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη και ένα συγκεκριμένο πλάνο για να επιστρέψει στην κορυφή, τότε ο Παναθηναϊκός μπορεί να ελπίζει.

Τουλάχιστον δεν έχει να χάσει κάτι. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει την πρότασή του στον εκ των κορυφαίων της Ευρωλίγκας και αν καταφέρει να τον φέρει στην Αθήνα, μόνο κερδισμένος θα είναι.

ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ

Όσον αφορά στις άλλες περιπτώσεις, αυτές των Σίνγκλετον και Ντρέιπερ, τα πράγματα έχουν μία καλή και μία κακή είδηση. O Κρις Σίνγκλετον βρίσκεται μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό, αφού έχει συμφωνήσει προφορικά και ουσιαστικά απομένουν οι λεπτομέρειες, ενώ αντίθετα, όσον αφορά στον Ντοντέιγ Ντρέιπερ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού ο παίκτης έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

Η δεύτερη περίπτωση έχει άμεση σχέση με αυτή του Ντιλέινι. Όπως καταλαβαίνετε, από τη στιγμή που υπάρχει το θέμα του συγκεκριμένου, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να φτάσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανού γκαρντ της που έπαιζε και αυτός στην Κουμπάν.

Για να επιστρέψουμε στον Σίνγκλετον, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει δώσει την έγκρισή του για τον 26χρονο Αμερικανό φόργουορντ, θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει σε συγκεκριμένα σημεία (έχει και καλό μακρινό σουτ), οπότε η περίπτωσή του προχωρά κανονικά.

Τέλος κι επειδή έχει ακουστεί τελευταία, δεν υπάρχει θέμα Στεφάν Λάσμε. Λόγω της προηγούμενης συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και δη τον Πεδουλάκη, πολλοί έσπευσαν να τον εμπλέξουν με τους "πράσινους", αλλά η αλήθεια είναι πως οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτη πρόταση της Χίμκι για Γκιστ
Ο Ντιλέινι και το παρασκήνιο με τον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK