Δεν ξεχνάει Μιλουτίνοφ, στη λίστα και ο Τζόουνς (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει το βάρος στην αναζήτηση ψηλού που θα πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Δεν ξεχνάει Μιλουτίνοφ, στη λίστα και ο Τζόουνς (VIDEO)
Τζόουνς Παναθηναϊκός

Η αναζήτηση συνεχίζεται, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να μελετά με προσοχή όλες τις περιπτώσεις που έχει στα χέρια του. Τόσο αυτή του Κρις Τζόνσον, που γράψαμε την Τρίτη όσο και αυτής του Τζόζεφ Τζόουνς.

Ο δεύτερος, ο οποίος ήρθε να προστεθεί στη λίστα, είναι 29 ετών (21 Μαρτίου 1986), γεννημένος στο Τέξας και ύψος 2.06.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε στο Ισραήλ με την Χάποελ Ιερουσαλίμ, ενώ προερχόταν από τη Σαραγόσα όπου είχε μέσο όρο 10 πόντους και 5 ριμπάουντ. Το 2008 συμμετείχε στο Summer League των Χιούστον Ρόκετς. Την αμέσως επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Τουρκία και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ της ομάδας του (Ογιάκ Ρενό), έχοντας μέσο όρο 13.9 πόντους σε 32.2 λεπτά παιχνιδιού.Το 2012, μετά από 2 χρόνια στη Γαλλία και ένα στο Ισραήλ, εντάχθηκε στο ρόστερ της Σαραγόσα. Το 2014 βρέθηκε ξανά στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Ιερουσαλήμ, με την οποία αγωνίστηκε πέρυσι στο Eurocup και είχε μέσω όρο 10 πόντους σε 23 λεπτά παιχνιδιού.

Πάντως, ο διακαής πόθος του Τζόρτζεβιτς παραμένει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Η περίπτωση του 20χρονου Σέρβου σέντερ παρουσιάζει αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά οι "πράσινοι" δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια και θα παλέψουν με όσες πιθανότητες έχουν. Εξάλλου, ο Μιλουτίνοφ είναι προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού και σε αυτά είναι πεισματάρης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK