Διαμαντίδης: "Να φύγω με νταμπλ"

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να θέτει ψηλά τον πήχη και ο Δημήτρης Διαμαντίδης το ξέρει καλύτερα από τον καθέναν.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει ανακοινώσει ότι αυτή θα είναι τελευταία σεζόν του στο επαγγελματικό μπάσκετ και γι' αυτό θα ήθελε να συνδυάσει την αποχώρησή του με την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων. Αυτό ανέφερε στη συνέντευξή του στον ΕΣΑΚΕ, παρόλο που ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί, και ήδη βρίσκεται κοντά στο κύπελλο.

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού ανέφερε: "Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι να είμαστε μέσα και στους δύο τίτλους. Θέλουμε την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας και του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, στη Euroleague θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά.

Σαφώς είναι μία νέα ομάδα με έναν νέο προπονητή και αρκετά νέα πρόσωπα. Στόχος είναι να υπάρξει ομοιογένεια μέσα στην ομάδα γιατί είμαστε λίγες ημέρες μαζί και επειδή αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό θα πρέπει να γίνει λίγο πιο άμεσα, πιο γρήγορα. Άρα θέλουμε λίγες προπονήσεις μαζί για να μάθουμε ο ένας τον άλλον και μέσα από αυτό θα γινόμαστε καλύτεροι.

Θεωρώ ότι εφέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Όλα αυτά τα λέμε θεωρητικά γιατί δεν έχουμε δει τις ομάδες. Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων με ομάδες πιο δυνατές. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης δείχνουν πως έχουν δυναμώσει και είναι πολύ θετικό αυτό. Άρα θεωρώ ότι θα είναι ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το εφετινό".

Το VIDEO της συνέντευξης