Οι λεπτομέρειες του τροχαίου του Καλάθη

Τι ακριβώς συνέβη στο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη το βράδυ της Κυριακής ο Νικ Καλάθης, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές το πολυτελές αυτοκίνητό του.

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο Νικ Καλάθης είχε ένα "άγριο" βράδυ της Κυριακής στα βόρεια προάστια. Διότι το τρακάρισμα στο οποίο ενεπλάκη, σε δρόμο στο Κεφαλάρι, ήταν τόσο σφοδρό που το ΙΧ του, μάρκας Μερσεντές, υπέστη μεγάλη ζημιά, ενώ ο ίδιος και η οικογένειά του (σύζυγος, γιος του) σοκαρίστηκαν από το συμβάν.

Όλα συνέβησαν όταν ο οδηγός του έτερου οχήματος παραβίασε το "Stop", το σήμα της υποχρεωτικής διακοπής πορείας, και χτύπησε το αυτοκίνητο του Καλάθη.

Τουλάχιστον ουδείς χτύπησε σοβαρά, αφού κατά τη σύγκρουση ενεργοποιήθηκε το σύστημα των αερόσακων και προφυλάχθηκαν άπαντες. Βέβαια ο φυσικός ηγέτης του Παναθηναϊκού είχε κάποιες ενοχλήσεις στο χέρι, τις οποίες αποκόμισε προφανώς από το δυνατό τράνταγμα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι ακτινογραφίες πάντως δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και η μεταμεσονύχτια περιπέτεια, του ίδιου και των οικείων του, έληξε χωρίς περαιτέρω συνέπειες, αφού και ένα χτύπημα του μικρού ήταν επιπόλαιο.

Πέρα φυσικά από ένα αυτοκίνητο που έγινε σμπαράλια. Όχι όπως το 2011 που ο ομογενής γκαρντ κατέληξε στο δικαστήριο.

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK