Διπρόσωπος αλλά με μεγάλο βάθος ο Παναθηναϊκός

Αν και άρχισε πολύ άσχημα, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 92-59 την Κύμη σ' ένα ακόμη φιλικό τεστ ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του.

Διπρόσωπος αλλά με μεγάλο βάθος ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπορεί το τελικό σκορ να μην προιδεάζει και για την ακρίβεια να κάνει καποιον να πει "έλα μωρέ προπόνηση ήταν" και μπορεί τα φιλικά να λέμε ότι δεν λένε πολλά αλλά λένε και παραλένε για τον σχεδιασμό μιας ομάδας και για χαρακτηριστικά που θα βγάλει μετά. Ολα αυτά για όποιον βλέπει πίσω από ταμπλό και ονόματα.

Ο Παναθηναϊκός μετά τους 40π στο Λαύριο ,φιλοδώρησε με ένα ανάλογο σκορ την νεοφώτιστη και γιορτινή μπροστά σε 2000 φίλους της Κύμης στην Εύβοια(στην Χαλκίδα που θα είναι και η έδρα της έγινε η αναμέτρηση), αλλά είχαμε πολλά να κρατήσουμε. Αρχικά ένα διάστημα που ο Αργύρης Πεδουλάκης θα το δείξει πολλές φορές σε βίντεο στους παίκτες του για τα λάθη τους. Το 28-11 στο 9' για την Κύμη βάρεσε πολλά καμπανάκια στον Άρτζι και στους "πράσινους" που ηταν ανύπαρκτοι σε επιστροφές και περιφερειακή άμυνα και έφαγαν 6τρ!

Ομως στο δεκάλεπτο ο ΠΑΟ πάτησε τον διακόπτη στο On και έσβησε τα φώτα αυτός μετά στουτς γηπεδούχους. Με τις πολλές αλλαγές του Πεδουλάκη( με δυναμικό Μπουρούση) και με εξαιρετική άμυνα από Νίκολς-Σίνγκλετον (με ελάχιστες μέρες στην ομάδα)ο ΠΑΟ έβγαλε τρομερό βάθος και ας είχε μικρό αντίπαλο, απέκτησε διάρκεια, έτρεξε ένα ασύλληπτο 65-25(!) και αρχικά πέρασε 31-32 και μετά 53-76 και καληνύχτησε.....

Ο Παναθηναϊκός και πάλι έδειξε ότι έχει πολυ βάθος και άρα πολύ ενέργεια, ο Πεδουλάκης μοιράζει αμυντικούς ρόλους και κάνει μεγάλο ροτέισον και έτσι καθώς άρχισε να σκοράρει και ο Παππάς το ματς έγινε προπόνηση περιμένοντας τα δυνατά τεστ βέβαια στην συνέχεια στην έδρα του στο τουρνουά για τον Διαμαντίδη και ενώ δεν ξεχνάμε ότι φέτος βιάζεται να μονταριστεί μιας και οι υποχρεώσεις σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα(ντέρμπι ΣΕΦ στην 2η αγ)είναι νωρίς νωρίς και σημαντικές.

Δεν έπαιξε ο Γκιστ ενώ προσέχουμε ακόμα τέλος ότι σε αντίθεση με 16τρ με το Λαύριο αυτή την φορά οι "πράσινοι"εξω από τα 6,75μ,είχαν μόλις 8 εύστοχα αλλά και πάλι έφτασαν στους 90π+ δείχνοντας ότι έχουν εκτελεστικό πλουραλισμό αφού αυτή την φορά έτρεξαν ή πέρασαν την μπάλα στον Μπουρούση σε θέση σεντερ.

Κύμη: Μούσα 4, Γκριν 6(1),Τουζιαράκης 1, Σιγκούνας 5(1), Τσούπκοβιτς 13(3), Σταμάτης 2, Μόργκαν 15, Ελ-Αμίν 8(2), Σχίζας 5(1)

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 6, Νίκολς 9(1), Ρίβερς 5(1),Τζέιμς 8,Μποχωρίδης 5(1), Φώτσης 7(1), Παππάς17(2), Φελντέιν 3(1), Π.Καλάθης 4, Ν.Καλάθης 12(1),Μπουρούσης 14, Χαραλαμπόπουλος 2

News 24/7

24MEDIA NETWORK