Ειρωνεία και βελτιωμένη προσφορά για Μάντζαρη

Επανήλθε ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Η διοίκηση του "τριφυλλιού" ειρωνεύτηκε την αντίδραση του Ολυμπιακού και μέσω ανακοίνωσή της ανέβασε την προσφορά της στις 400.000 ευρώ.

Ειρωνεία και βελτιωμένη προσφορά για Μάντζαρη

Το σχετικό κείμενο:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κινήθηκε σοβαρά, επίσημα και υπεύθυνα σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μας εξέπληξε με δεδομένο ότι θεωρούσαμε πως έχουμε να απευθυνθούμε σε μια σοβαρή εταιρεία. Μετά τη λάθος εκτίμησή μας -αν και θα έπρεπε να την έχουμε κάνει νωρίτερα με τα non paper και τους "κύκλους" που δημοσιεύτηκαν αβασάνιστα- υποσχόμαστε πως θα αντιμετωπίζουμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός όπως ακριβώς επιτάσσει το ύφος της ανακοίνωσής της: ως ανέκδοτο!

Τους καταλαβαίνουμε, όμως, καθώς πρέπει να είναι αρεστοί εκεί που λογοδοτούν χρόνια τώρα! Μια σοβαρή εταιρεία θα έδινε σοβαρή απάντηση (θετική ή αρνητική) ή έστω θα ρωτούσε τον αθλητή αν ενδιαφέρεται.

Μια σοβαρή ΚΑΕ, όπως προαναφέραμε, θα τα έκανε αυτά. Προφανώς, με τη σοβαρότητα δεν συναντήθηκε ποτέ η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρά μόνο με την παραλία, όπως φαίνεται κι από το ύφος της ανακοίνωσης. Το ότι χρειάστηκαν δε περίπου 36 ώρες ώστε να αποφασίσουν να βγάλουν μια ανακοίνωση 5-10 λέξεων είναι ενδεικτικό και των ταχύτατων αντανακλαστικών τους. Παρόλα αυτά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανεβάζει την προσφορά της στις 400 χιλιάδες ευρώ".

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση των Αγγελόπουλων στην πρόταση Παναθηναϊκού για Μάντζαρη

Επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό για Μάντζαρη

Επίσημη προσέγγιση Παναθηναϊκού σε Ολυμπιακό για Μάντζαρη

News 24/7

24MEDIA NETWORK