Έκραξαν τον Μαρινάκη, τούς έκραξαν οι υπόλοιποι

Εν μέσω αποδοκιμασιών κι... ενός μπουκαλιού έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Είχε ειδοποιήσει για την παρουσία του ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Παρών κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

ΚΗΔΕΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΝΕΚΡΩΣΙΜΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Η άφιξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μητρόπολη EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέλεξε να δώσει το "παρών" στη νεκρώσιμη ακολουθία για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είχε μάλιστα ενημερώσει για την παρουσία του την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Έτσι, λοιπόν, εμφανίστηκε στον χώρο της Μητρόπολης περίπου 20 λεπτά πριν από τις 3 για να τιμήσει και να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο και παρότι είχαν ληφθεί μέτρα για την ομαλή άφιξή του δεν έλειψαν τα παρατράγουδα από κάποιους... φανατικούς που δεν σεβάστηκαν την ιερότητα της στιγμής και την μνήμη του.

Ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς κατευθυνόταν προς τον ναό ενώ πριν φτάσει στα σκαλιά κάποιος εκτόξευσε προς το μέρος του ένα μπουκάλι νερό!! Απαράδεκτη κίνηση αλλά ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν άμεσα με την παρέμβαση των ανθρώπων της ασφάλειας που υπήρχε στον χώρο της Μητρόπολης και δεν δόθηκε...συνέχεια σε αυτή την επεισοδιακή άφιξη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Με μερίδα οπαδών να αρκείται στην ιαχή "Παναθηναϊκός"...

Λίγο μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη έφτασε στο χώρο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Χωρίς να προκαλέσει αντίστοιχες αντιδράσεις.

ΚΗΔΕΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΝΕΚΡΩΣΙΜΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Δημήτρης Μελισσανίδης EUROKINISSI

News 24/7

24MEDIA NETWORK