Εκτός ομάδας ο Παππάς

Με απόφαση του Σάσα Τζόρτζεβιτς ο Νίκος Παππάς τέθηκε εκτός ομαδικού προγράμματος προπονήσεων του Παναθηναϊκού!

Εκτός ομάδας ο Παππάς
Παππάς Παναθηναϊκός Τζόρτζεβιτς

Ο Νίκος Παππάς δεν θα συμμετέχει μέχρι νεωτέρας στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο και την πολύμηνη απουσία του από τη δράση ο ταλαντούχος γκαρντ δεν έχει επιστρέψει στο επίπεδο που θα ήθελε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και στην παρούσα φάση τον ενημέρωσε ότι δεν θα δουλεύει με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά μόνος του.

Η απόφαση αυτή του "Σάλε" δεν αποτελεί ένα είδος τιμωρίας για τον Παππά. Περισσότερο ο προπονητής του "τριφυλλιού" θέλει ο 25χρονος άσος να ηρεμήσει και ν' αποβάλει το άγχος και την πίεση που έχουν προκαλέσει οι ευθύνες που έφερε το νέο συμβόλαιο και η σφοδρή επιθυμία πολλών στην ομάδα να γίνει ο νέος ηγέτης. Επιθυμεί να τον αφήσει να δουλέψει ατομικά και να φτάσει μέρα με τη μέρα στο επιθυμητό αγωνιστικό και σωματικό επίπεδο. Έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να επανέλθει στην ομάδα και να προσφέρει στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού όσα δεν κατάφερε στο μικρό διάστημα που γυμνάζεται σε κανονικούς ρυθμούς, επηρεασμένος και από τη θλάση που υπέστη στο μεσοδιάστημα.

Ο Τζόρτζεβιτς είχε δείξει ότι στην παρούσα φάση δεν υπολογίζει τον Παππά και γι' αυτό άλλωστε δεν του έδωσε χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς. Ο ερχομός δε του Έλιοτ Γουίλιαμς δίνει την ευχέρεια στον Σέρβο κόουτς να πορευτεί χωρίς να τροποποιήσει συνταρακτικά τα πλάνα του.

Η θέση του Παναθηναϊκού

Από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες του Contra.gr ότι ο Παππάς δεν εκδιώχθηκε από τον Τζόρτζεβιτς, αλλά θα μπει σε ειδικό ατομικό πρόγραμμα "για δική του προστασία αλλά και της ομάδας". Παραδέχθηκαν βέβαια ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά τον περικλείουν ακόμα με άπλετη εμπιστοσύνη.

Ο μάνατζερ Νίκος Σπανός έγραψε από την άλλη στο twitter:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έρχεται ο Γουίλιαμς

Ο Νίκος Παππάς στο Contra.gr: "Είμαι περήφανος για το σύνθημα..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK