Επίσημη προσέγγιση Παναθηναϊκού σε Ολυμπιακό για Μάντζαρη

Ο Παναθηναϊκός απευθύνθηκε επίσημα στον Ολυμπιακό εξετάζοντας τη διαθεσιμότητα του Βαγγέλη Μάντζαρη. Οι "πράσινοι" επιθυμούν την απόκτηση του διεθνή γκαρντ, ο οποίος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με τους "ερυθρόλευκους".

Επίσημη προσέγγιση Παναθηναϊκού σε Ολυμπιακό για Μάντζαρη

Λίγες ώρες μετά από το "διαζύγιο" με πέντε παίκτες, οι νταμπλούχοι Ελλάδας μπαίνουν δυναμικά στον τομέα της αναπλήρωσης των κενών.

Ο 24χρονος άσος, ο οποίος ανήκει από το 2011 στους Πειραιώτες, χαίρει εκτίμησης στο αντίπαλο "στρατόπεδο" και γι' αυτό ο Παναθηναϊκός προσέγγισε τον Ολυμπιακό σχετικά με την περίπτωση απόκτησής του.

Συγκεκριμένα, δεν κατέθεσαν πρόταση, αλλά ζήτησαν να μάθουν εάν ο παίκτης παραχωρείται και με πιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αντιδράσει επισήμως ακόμη. Οι σχέσεις με την πλευρά του παίκτη είναι άριστες και μάλιστα στο προγραμματισμό ήταν και οι συζητήσεις για επέκταση της χρονικής διάρκειας που προβλέπει το υπάρχον συμβόλαιο.

Η εμπλοκή του Παναθηναϊκού πολύ δύσκολα θα αλλάξει τα δεδομένα και οι πιθανότητες ο Μάντζαρης να ακολουθήσει αντίστροφη πορεία από ό,τι ο Βασίλης Σπανούλης πριν από 4 χρόνια είναι ελάχιστες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK