Επίθεση... αγάπης στο Instagram του Όγκαστ!

Ο Ζακ Όγκαστ ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και αμέσως το τελευταίο ποστ του Έλληνα σέντερ γέμισε με... μηνύματα αγάπης από φίλους του "τριφυλλιού" (photos)!

Los Angeles Lakers' Zach Auguste drives into New Orleans' Nick Minnerath during the second half of an NBA summer league basketball game, Friday, July 8, 2016, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Los Angeles Lakers' Zach Auguste drives into New Orleans' Nick Minnerath during the second half of an NBA summer league basketball game, Friday, July 8, 2016, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Την δεύτερη τους μεταγραφή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσαν οι πράσινοι το απόγευμα της Παρασκευής, με τον Ζακ Όγκαστ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 24ρχονος σέντερ μπορεί να βοηθήσει τόσο στο 4 όσο και στο 5, ενώ αν καταφέρει να πιάσει την ευκαιρία από τα... μαλλιά είναι δεδομένο πως θα γίνουν επαφές για να τον... δέσουν στον Παναθηναϊκό.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο λογαριασμός του Όγκαστ γέμισε με μηνύματα από φίλους του "τριφυλλιού" που τον καλωσόρισαν στη νέα του ομάδα.

Επίθεση... αγάπης στο Instagram του Όγκαστ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK