Έστειλε το συμβόλαιο στον Λάσμε ο Παναθηναϊκός

Φουλ για την απόκτηση του Στεφάν Λάσμε πάει ο Παναθηναϊκός, κάτι που γράψαμε και την Τετάρτη.

Έστειλε το συμβόλαιο στον Λάσμε ο Παναθηναϊκός
Λάσμε Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Την ώρα που το θέμα τείνει να γίνει σίριαλ λόγω της εμπλοκής της Γαλατά που προσφέρει 1 εκ. ευρώ στον 33χρονο σέντερ, ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει το θέμα και κάνει την τελευταία κίνηση.

Οι "πράσινοι", που προσφέρουν στον Λάσμε διετές συμβόλαιο με απολαβές 700 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο, έστειλαν στον ψηλό από τη Γκαμπόν το συμβόλαιο και περιμένουν την απάντησή του. Οπερ σημαίνει πως οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αναμένουν αν θα υπογράψει ο Λάσμε και θα επιστρέψει για δεύτερη θητεία στον Παναθηναϊκό ή θα προτιμήσει την πρόταση της Γαλατά. Υπενθυμίζουμε, πως ο παίκτης ικανοποιείται από αυτά τα χρήματα, αφού επιθυμεί να επιστρέψει στα γνώριμα ελληνικά λημέρια όπου εκτόξευσε την καριέρα του μεταξύ 2012-2014.

Για να καταλάβετε την επιθυμία του Λάσμε, μπορείτε να μπείτε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter (σχετική φωτό) όπου στην cover photo έχει στιγμιότυπο από ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (με αντίπαλο τον Πρίντεζη) από την πρώτη θητεία του στο τριφύλλι.

Έστειλε το συμβόλαιο στον Λάσμε ο Παναθηναϊκός

Πλέον, ο χρόνος μετρά αντίστροφα και μένει να δούμε την εξέλιξη του σίριαλ και αν ο παίκτης θα αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και ισχυροποιήσει κι άλλο τη θέση "5" στη νέα ομάδα που ετοιμάζει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλαγή δεδομένων: πάει για Λάσμε ο Παναθηναϊκός

Ρελάνς της Γαλατά για Λάσμε

News 24/7

24MEDIA NETWORK