Έβαλαν τα κλάματα στη φιέστα Δημήτρης και Θανάσης

Τρομερά συγκινημένοι ήταν τόσο ο νυν διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο θείος του, όταν απευθύνθηκαν στον κόσμο που ήταν στην εξέδρα.

Έβαλαν τα κλάματα στη φιέστα Δημήτρης και Θανάσης

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν συγκράτησε τα δάκρυά του μιλώντας δια μικροφώνου στον κόσμο του Παναθηναϊκού, λίγο πριν από την απονομή του τροπαίου.

Ο διοικητικός ηγέτης των "πρασίνων" δήλωσε κομπιάζοντας: " Όπως είπε κι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, στις χαρές και τις λύπες μαζί. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρόσωπα, είναι ιδέα. Όταν αποχώρησαν από τη δράση ο τεράστιος Παύλος και ο τεράστιος Θανάσης μαζί με τον Ζέλικο, πήραμε δύο σερί νταμπλ.

Πέρυσι σταμάτησε ο κορυφαίος των κορυφαίων. Κι όλο το ΟΑΚΑ είναι στο πόδι. Τίποτα όμως δεν θα μπορούσε να ήταν εφικτό, αν δεν ήμασταν όλοι μαζί. Θα συνεχίσουμε να είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά για να κατακτούμε τίτλους για πολλά χρόνια ακόμη".

Το ίδιο συγκινημένος ήταν και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος προσκλήθηκε από τον ανιψιό του στο κέντρο του γηπέδου.

" Είμαι ο Θανάσης, ο ένας από εσάς. Πρώτα απ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας, όχι μόνο απόψε, αλλά για όλη τη χρονιά. Ένα μεγάλο μπράβο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί ακολουθείτε την Παναθηναϊκή ιδέα και τον σύλλογο. Όλα αυτά τα λάβαρα, είναι δικά σας.

Ευχαριστώ τα παιδιά που είναι στην ομάδα, που κατάφεραν να πάρουν αυτά τα Κύπελλα. Εύχομαι στον Θεό να σας έχει όλους καλά για να βοηθάτε τον Παναθηναϊκό, όπου κι αν βρίσκεστε. Γεια σας και χαρά σας", τόνισε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK