Έβαλε τα... πράσινα ο Λοτζέσκι

Το μεσημέρι της Πέμπτης έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος αμέσως φόρεσε τα... πράσινα της νέας του ομάδας. Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις.

Έβαλε τα... πράσινα ο Λοτζέσκι

Στις πρώτες του δηλώσεις ο «Λότζο» ο οποίος εμφανώς αισθανόταν… αμήχανα στη θέα πολλών ΜΜΕ να τον περιμένουν, υποστήριξε πως είναι έτοιμος για… δράση και πως «τα πράγματα προχωράνε και κοιτάω το μέλλον» αναφερόμενος και στον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες ( «εγιναν αρκετά πράγματα αλλά τώρα είμαι συγκεντρωμένος στο μπάσκετ», είπε) και στην αλλαγή… στρατόπεδου.

«Το πρώτο πράγμα είναι να συναντηθούμε όλοι μαζί σαν ομάδα, να μάθω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και το πως δουλεύουν», δήλωσε ενώ ερωτηθείς για την κατάστασή του μετά την αποθεραπεία είπε πως «έκανα αρκετές θεραπείες και προπονήσεις μαζί με θεραπείες και πλέον είμαι έτοιμος να αρχίσω αμέσως την προετοιμασία μου με την ομάδα». Πρόσθεσε, δε, πως «ίσως αυτή τη στιγμή να μην είμαι στο 100% της ετοιμότητας, αλλά θα δουλέψω έτσι ώστε να είμαι σίγουρος πως θα είμαι απόλυτα έτοιμος όταν θα έρθει η ώρα για τους αγώνες».

Όσο για το παρελθόν; «Τα πρώτα τέσσερα χρόνια ήταν πολύ καλά εδώ. Τώρα όμως βαδίζω σε μία νέα περιοχή. Η Ελλάδα είναι καταπληκτική για την οικογένεια μου, έχουμε φίλους, τα παιδιά πάνε εδώ σχολείο και ήταν πρώτο μας μέλημα να μείνουμε εδώ» κατέληξε.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK