Φουλ επίθεση από τον Παναθηναϊκό με Μάρτιν, Κούπερ και... Καϊμακόγλου

Ο Παναθηναϊκός αντεπιτίθεται και ετοιμάζει διαδοχικά χτυπήματα στο μεταγραφικό παζάρι.

Φουλ επίθεση από τον Παναθηναϊκό με Μάρτιν, Κούπερ και... Καϊμακόγλου

Ο Κένιον Μάρτιν και ο Ντι Τζέι Κούπερ βρίσκονται προ των πυλών του "τριφυλλιού", ενώ γίνεται έντονη προσπάθεια ν' αποκτηθεί ο Κώστας Καϊμακόγλου από την Ούνιξ Καζάν.

Οι δύο Αμερικανοί, ο ψηλός και ο κοντός, έχουν κατ' αρχήν συμφωνήσει να παίξουν στην ελληνική ομάδα και αναμένεται η ανακοίνωση που θα επισημοποιήσει την ένταξή τους στο "πράσινο" ρόστερ. Η αξία τους δεν αμφισβητείται, τουλάχιστον με αυτά που έχουμε δει, μένει να "κολλήσουν" με το υπόλοιπο σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου και να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

Η περίπτωση του διεθνούς Έλληνα φόργουορντ έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστούν τα εμπόδια που θα μπορούσαν να χαλάσουν το ενδεχόμενο deal. Είναι κοινώς αποδεκτό πάντως πως οι δυο πλευρές θέλουν να ξανασυνεργαστούν, όχι μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν. Υπάρχει πάντως πρόβλημα και οι πιθανότητες δεν είναι τόσο πολλές όσο εκτιμούν κάποιοι.

Αν και εφόσον όλες οι ανοικτές υποθέσεις έχουν αίσιο τέλος, είναι βέβαιο πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί διαφορετικός και ανανεωμένος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος με στόχο τον τίτλο - νταμπλ. Πόσο καλύτερος θα είναι, θα αποδειχθεί στο παρκέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK