ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Φουλ για Κλαβέρ ο Παναθηναϊκός, σύντομα τελειώνει το θέμα

Ο Βίκτορ Κλαβέρ είναι αυτή τη στιγμή το πιο "καυτό" θέμα στον Παναθηναϊκό και οι άνθρωποί του "τρέχουν" να τον κλείσουν.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Φουλ για Κλαβέρ ο Παναθηναϊκός, σύντομα τελειώνει το θέμα

Ο Σωτήρης Γεωργίου έγραψε το πρωί της Πέμπτης ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με την απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ και όπως όλα δείχνουν το θέμα έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Η Μπαρτσελόνα, λόγω Μπαρτζώκα, ήθελε τον Κλαβέρ, αλλά και αυτή έπεσε σε τοίχο, καθώς η Βαλένθια κατέβασε μεν λίγο τις απαιτήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες ζητά 1,5 εκ. ευρώ, αλλά η Καταλονία έχει ακριβή εφορία και η μεταγραφή του θα ξεπερνούσε τα 3,5 εκ. ευρώ.

Έτσι, άνοιξε ο δρόμος για το τριφύλλι που ετοιμάζεται να ολοκληρώσει και αυτή τη μεταγραφή, κάνοντας ακόμα μία σπουδαία προσθήκη στην προσπάθεια που γίνεται για ενίσχυση της ομάδας και επιστροφής σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πέρυσι ο Κλαβέρ αναγεννήθηκε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα και ανέβασε τις μετοχές του με το ρόλο που είχε στο υπόλοιπο σύνολο. Υπήρξε ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ισπανικού μπάσκετ κατά την προηγούμενη 10ετία, έπαιξε για 6 χρόνια στη Βαλένθια και κατόπιν δοκίμασε τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ. Είχε γίνει ντραφτ στο Νο22 από τους Μπλέιζερς και έμεινε στο Πόρτλαντ για 2,5 χρόνια, προτού επιστρέψει στην Ευρώπη μ' ένα μεγάλο συμβόλαιο στη Χίμκι. Δεν ταίριαξε στους Μοσχοβίτες και έφυγε για το Κράσνονταρ, εκεί που ο Μπαρτζώκας τον έκανε αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας της "Λόκο".

Πέρυσι στην Ευρωλίγκα είχε 9.4 πόντους με 56% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα, 5.9 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και μόλις 1 λάθος ανά 27 λεπτά συμμετοχής. Καλύτερο παιχνίδι του στη διοργάνωση το εκτός έδρας ματς με τη Φενέρμπαχτσε για το Top16 (21 πόντοι με 5/5 τρίποντα και 7 ριμπάουντ).

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΛΑΒΕΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελπίδες για Κλαβέρ... μέσω Βαλένθια

Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Κλαβέρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK