Γέλιτς για Μιλουτίνοφ: "Κάντευπομονή..."

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι υπαρκτό, αλλά ο μάνατζέρ του απέφυγε να μιλήσει γι' αυτό προστατεύοντας τον παίκτη του.

Γέλιτς για Μιλουτίνοφ: "Κάντευπομονή..."
Μιλουτίνοφ Παρτιζάν

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ένας από τους παίκτες που θέλει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό και γίνεται προσπάθεια ν' αποκτηθεί. Το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο (και υπάρχει ρήτρα σε αυτό) δεν αποτελεί τόσο υψηλό εμπόδιο από τη στιγμή που η Παρτιζάν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ο Σέρβος σέντερ έχει να λαμβάνει οφειλόμενα (άρα με προσφυγή μπορεί αν θέλει να μείνει ελεύθερος). Αυτό που απομένει είναι οι "πράσινοι" να κάνουν την τελική κίνησή τους για να κλείσει θετικά η υπόθεση.

Ο εκπρόσωπος του 20χρονου άσου, Μάρκο Γέλιτς, προτίμησε πάντως να μην σχολιάσει τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στον Τύπο, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον προστατεύσει.

Στις δηλώσεις του, ο ατζέντης του Μιλουτίνοφ σχολίασε: " Δεν θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε φήμες, οι οποίες σίγουρα δεν βγήκαν από τις ομάδες με τις οποίες βρισκόμαστε σε επαφή, ούτε από την πλευρά του Νίκολα. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήμασταν με το Νίκολα στις ΗΠΑ και συναντηθήκαμε με τους Σπερς, που τον επέλεξαν στο Νο26. Παραμένοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες είδαμε το σάμερ λιγκ.

Κατανοώ το δημόσιο ενδιαφέρον για το Νίκολα, κάντε όμως λίγη υπομονή. Σας λέω ότι οι συζητήσεις με τις ομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν θα ήταν δίκαιο να τις αποκαλύψω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK