Γιάνκοβιτς: "Θα τα δώσουμε όλα με τον Ολυμπιακό"

Ο φόργουορντ της ομάδας μπάσκετ τουμ Παναθηναϊκού, Βλάντο Γιάνκοβιτς, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Αλέξανδρο Τρίγκα, στην Media Day του "τριφυλλιού".

Γιάνκοβιτς: "Θα τα δώσουμε όλα με τον Ολυμπιακό"

Για το αν είναι στόχος το Final Four: "Δεν είναι πρώτος στόχος το Final Four. Πρώτος στόχος είναι το κάθε παιχνίδι. Είτε είναι στην Ευρωλίγκα, είτε στο Κύπελλο, είτε στο πρωτάθλημα. Στόχος για μένα προσωπικά και για την ομάδα είναι σε κάθε αγώνα να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής και να δίνουμε μία μεγάλη μάχη ανεξαρτήτως του αντιπάλου."

Για το αν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για επιτυχίες: "Η πίεση και το άγχος ακολουθούν είτε μία ομάδα είτε παίκτες που δεν είναι καλά προετοιμασμένοι, δεν έχουν προπονηθεί καλά και δεν έχουνε ετοιμαστεί για την σεζόν. Και σαν μονάδες και σαν ομάδα είμαστε έτοιμοι γι” αυτή την σεζόν."

Για το ντέρμπι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό: "Σίγουρα καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη. Έχουμε και έχουνε τραυματισμούς, αλλά αυτά είναι δικαιολογίες. Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο, ένα ματς που έρχεται νωρίς και κρίνεσαι γι” αυτό. Είναι ένα παιχνίδι που θα τα δώσουμε όλα και θα κριθούμε γι” αυτό".

Για το ότι το ντέρμπι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών: “Είναι διαφορετικό να παίζει με άδειες εξέδρες. Θα πάμε εκεί να τα δώσουμε όλα."

Για το τι θέλει να εφαρμόσει φέτος σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό: "Αυτό που θέλω να εφαρμόσω σαν πράξη είναι ότι τα πολλά λόγια δεν κάνουν καλό. Πρέπει να μπεις στο γήπεδο και να δείξεις το πως έχει δουλέψει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK