Γιαννακόπουλος: "Δεν είμαι στο μυαλό του κ.Αγγελόπουλου"

Βέβαιος ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι ο ιδανικός για το νέο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, ο οποίος απέφυγε την αντιπαράθεση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Γιαννακόπουλος: "Δεν είμαι στο μυαλό του κ.Αγγελόπουλου"

Ο πρόεδρος των νταμπλούχων Ελλάδας ανέφερε:

" Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Έχουμε ελληνικό αίμα και νέους Έλληνες. Στόχος να τελειώσουμε τη χρονιά με το νταμπλ ως συνήθως. Κάποια στιγμή θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και μέσα και έξω".

Για το ντέρμπι του Κυπέλλου: " Είναι πάρα πολύ νωρίς στη σεζόν. Και οι δύο ομάδες έχουν απώλειες. Θέλω να πιστεύω ότι ο καλύτερος θα κερδίσει".

Την ανανεωμένη η εφετινή εικόνα του Παναθηναϊκού: " Γι' αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή της ομάδας και όχι εμένα. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Χτίζουμε μία νέα ομάδα με πολλούς Έλληνες και θέλουμε να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας".

Τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς: " Ο κύριος Ιβάνοβιτς είναι προσωπική επιλογή. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσει να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς έχει δείξει την ποιότητά του τόσα χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα".

Το σχόλιο του Γιώργου Αγγελόπουλου για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού: " Αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο, δεν είμαι στο μυαλό του για να καταλάβω τι εννοούσε".

Το πλάνο της ελληνοποίησης: "Αν κρίνω από τα αποτελέσματα δεν θεωρώ ότι άργησε να γίνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK