Γιαννακόπουλος: "Η δικαίωσή μου θα είναι πανηγυρική"

Δύο έγγραφα που παρουσιάζουν την ανάκληση των δηλώσεων του Γιώργου Αγγελόπουλου στη media day του Ολυμπιακού προκάλεσαν την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για δικαίωση.

Γιαννακόπουλος: "Η δικαίωσή μου θα είναι πανηγυρική"

Στα έγγραφα γίνεται λόγος για την επίσκεψη του εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον αθλητικό δικαστή, όπου προέβη σε ενυπόγραφη δήλωση ανάκλησης "επί των 1) 'Επίσης καλό είναι ό,τι θέλει, να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους. Να έλθει εδώ, στο φως της ημέρας να μιλήσουμε σαν άντρες. Μην κυνηγάει ανθρώπους, στελέχη του Ολυμπιακού με μπράβους', 2) 'Ούτε πρωτάθλημα με αλητεία θέλουμε. Δηλαδή, θέλουν οι παίκτες, οι πρωταγωνιστές και οι προπονητές, πρωτάθλημα με αλητεία; Πιστεύετε τα παιδιά εδώ πίσω θέλουν να πηγαίνουν τρεις μπράβοι να κυνηγάνε το Σχινά μαζί με τον Γιαννακόπουλο; Τι θα γίνει αν βγάλω την 'Κόκκινη' και κάθε μέρα βρίζω;' και 3) 'Δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα, είναι άλλο θέμα'".

Η απάντηση του Γιαννακόπουλου

Μετά από τη δημοσίευση της ανάκλησης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θυμίζει πως υπάρχει και μια μήνυση στη μέση.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου.

"Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας η ανάκληση των αλήτικων εκφράσεων του αντιπροέδρου του ΟΣΦΠ στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας του, για τον Παναθηναϊκό και το πρόσωπό μου. Δεν αποδέχομαι την ανάκληση του Γιώργου Αγγελόπουλου διότι το σωστό θα ήταν να την κάνει ΟΝ camera, όπως έκανε όταν σε ένα ακόμα παραλήρημά του, έλεγε όλα αυτά που του υπαγόρευσαν.

Το πώς έγινε αποδεκτή αυτή η ανάκληση είναι θέμα που χρίζει διερεύνησης από τους αρμοδίους. Εν πάση περιπτώσει όπως έχω ήδη αναφέρει σε προηγούμενη δήλωση, έχω καταθέσει μήνυση και αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια, όπου οι πίσω από κλειστές πόρτες ανακλήσεις δεν έχουν καμία ισχύ και η δικαίωσή μου θα είναι πανηγυρική. Και η ποινή που θα του επιβληθεί επίσης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK