Γιασικεβίτσιους: "Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιβεβαίωσε την κρούση του Παναθηναϊκού, ούτως ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "πρασίνων", με τον Λιθουανό να επισημαίνει ωστόσο, πως οι συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει περαιτέρω.

Γιασικεβίτσιους: "Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού"

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ένα όνομα που φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα στην ατζέντα των "πρασίνων", είναι αυτό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

 Οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν έρθει σε επαφή, με τις συζητήσεις τους όμως να έχουν παραμείνει σε φιλολογικό επίπεδο, σύμφωνα και με τα λόγια του ίδιου του "Σάρας".

"Μέχρι τώρα δεν έχω μιλήσει σοβαρά με κάποια ομάδα. Ξέρω πως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον και ζήτησα χρόνο από τη Ζαλγκίρις για να δούμε τι συμβαίνει. Μου έδωσαν χρόνο. Δεν έχουμε μιλήσει σοβαρά, απλά γνωρίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον", δήλωσε στη "Mundo Deportivo" ο Γιασικεβίτσιους.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ