Γκιστ: "Μετάνιωσα για το λάθος μου"

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για τη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και υποστήριξε ότι μετάνιωσε για το λάθος που έκανε πέρυσι. Παράλληλα αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού.

Γκιστ: "Μετάνιωσα για το λάθος μου"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα "Goal":

Για τους μήνες που έμεινε εκτός αγώνων: "Νιώθω ευτυχισμένος που γύρισα στους αγώνες. Πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα μετά από εκείνο το λάθος που έκανα. Το μετάνιωσα και ξέρω ότι δεν θα το επαναλάβω. Εμαθα από αυτό και μάλιστα έμαθα με πολύ δύσκολο τρόπο. Ηταν τρομερό για μένα να βλέπω την ομάδα να παίζει και να μην μπορώ να φορέσω τη φανέλα της. Το μπάσκετ είναι η ζωή μου. Ήταν ένα διάστημα απίστευτης στεναχώριας. Αυτό το διάστημα ήταν... αίμα, δάκρυα και ιδρώτας".

Για την αντίδραση της ομάδας στο περιστατικό: "Η αλήθεια είναι πως η ομάδα ήταν πολύ στεναχωρημένη, πικραμένη και αναστατωμένη με αυτό που έκανα. Ομως, δεν μου γύρισε την πλάτη. Με αντιμετώπισε σαν ένα μέλος της οικογένειας που κάνει ένα τρομερό λάθος. Με στήριξαν, μου μίλησαν, μου είπαν ότι με θέλουν στο σύλλογο. Αυτό το θεωρώ και κάτι πολύ σημαντικό και είμα ευτυχισμένος που είμαι μέλος μιας τέτοιας οικογένειας".

Για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα: "Παίζω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Ζω στην καλύτερη χώρα του κόσμου που έχει έναν μοναδικό ήλιο, όμορφα μέρη, σπουδαίους ανθρώπους, εκπληκτικό καιρό. Υπάρχει καλύτερο μέρος; Δεν υπάρχει. Εδώ λοιπόν θέλω να μείνω για πάντα".

Για τη σεζόν που ξεκίνησε: "Φέτος έχουμε μία σπουδαία ομάδα. Ηρθε ένας πραγματικά σπουδαίους προπονητής και πολλοί σπουδαίοι παίκτες. Εμείς οι παλιοί μείναμε, ενώ το σημαντικό είναι πως ο Διαμαντίδης αποφάσισε να μείνει για άλλον ένα χρόνο μαζί μας. Ο Παναθηναϊκός παίζει κάθε χρόνο για να κερδίζει τους πάντες. Τα θέλουμε όλα. Για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να κερδίζεις στο γήπεδο τους καλύτερος. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Στην Ευρωλίγκα ο όμιλός μας δεν είναι εύκολος και κάθε ματς θα είναι δοκιμασία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK