Γουίλιαμς: "Έχω καταλάβει την ευθύνη απέναντι στον Παναθηναϊκό"

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Έλιοτ Γουίλιαμς απ' όταν ήρθε στην Ελλάδα.

Γουίλιαμς: "Έχω καταλάβει την ευθύνη απέναντι στον Παναθηναϊκό"
Γουίλιαμς Παναθηναϊκός

Ο Έλιοτ Γουίλιαμς είναι λίγο καιρό στην Ελλάδα, αλλά έχει ήδη αποδεχθεί το ρόλο του ηγέτη.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν ξανά αυτός που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη και χάρη στους 24 πόντους (6/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 9/13 βολές), στα 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ μοιράστηκε με τον Οκάρο Γουάιτ το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την 25η αγωνιστική.

Ο Αμερικάνος σκόρερ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τόνισε πως έχει καταλάβει ποια είναι η ευθύνη του.

Οι ατάκες του:

" Για εμένα το σημαντικότερο είναι να νικά η ομάδα και όλοι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ομάδα σημαίνει «όλοι μαζί» κι αυτό είναι θεμελιώδης αρχή. Απ' εκεί και πέρα το ότι βοήθησα την ομάδα μου να νικήσει είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένο, όχι φυσικά για τον εαυτό μου, αλλά για το σύνολο: τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου, τον κόσμο".

" Το βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα υψηλών απαιτήσεων, όπως άλλωστε υπαγορεύει και η ιστορία του. Αυτό σημαίνει ευθύνη για όλους μας και το έχουμε καταλάβει".

" Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πολύ καλό επίπεδο παικτών και προπονητών κι αυτό το διαπιστώνω σε κάθε αγωνιστική. Ομολογουμένως έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο και είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι εδώ".

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK