Η ανακοίνωση για Γκιστ είχε πάρα πολύ... Γκιστ

Το γνωστό σύνθημα της "πράσινης" κερκίδας ενσωματώθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ανανέωση του συμβολαίου του Τζέιμς Γκιστ.

BASKET LEAGUE / ÑÅÈÕÌÍÏ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÑÅÈÕÌÍÏ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε... προλάβει τις εξελίξεις με μια φωτογραφία και τη λέξη reloaded. Μια ημέρα αργότερα ο Παναθηναϊκός επικύρωσε τη συμφωνία με τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος υπέγραψε για άλλα δύο χρόνια, όντας πλέον ένας από τους μακροβιότερους ξένους στην ιστορία του "τριφυλλιού"

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι... «Γκιστ-Γκιστ-Γκιστ-Γκιστ-Γκιστ», για τα επόμενα δύο χρόνια!", ανέφερε η ανακοίνωση των "πρασίνων" για τον Αμερικάνο πάουερ φόργουορντ, ο οποίος έχει ήδη συμπληρώσει 4,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό και πάει για τα 6.5!

Ο Γκιστ ήταν ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα ήθελε, αλλά προτεραιότητα γι' αυτόν ήταν η παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Ο περυσινός τραυματισμός του και οι χαμηλές πτήσεις μετά την επιστροφή του προκάλεσαν αμφιβολίες, παρόλα αυτά η συμβολή του στους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League και η σχέση που έχει αναπτύξει με την ομάδα μηδένισαν όποια πιθανότητα αποχώρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK