Η ανάλυση των Αμερικανών για τον Παπαγιάννη

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ και κάνει μεγάλη προσπάθεια να πείσει τους Αμερικανούς ότι αξίζει μία θέση στο εφετινό ντραφτ.

Η ανάλυση των Αμερικανών για τον Παπαγιάννη

Η απολύτως εξειδικευμένη ιστοσελίδα draftexpress του ετοίμασε ένα πολύ αναλυτικό αφιέρωμα (όπως πράττει φυσικά για όλους τους υποψηφίους) καταγράφοντας με μεγάλη λεπτομέρεια τα συν και τα πλην.

Στα θετικά καταγράφονται το τεράστιο μέγεθος του σέντερ του Παναθηναϊκού, η ικανότητά του στα ριμπάουντ και τα κοψίματα, η απειλή που προσφέρει γύρω από τη ρακέτα και η αντίληψη του χώρου.

Στα αρνητικά οι Αμερικανοί εντοπίζουν τα αργά του πόδια, το γεγονός ότι δεν απειλεί από μεσαίες αποστάσεις και στο γεγονός ότι πολλές φορές δεν παρουσιάζει την ανάλογη πειθαρχία στην άμυνα.

Βέβαια, όπως υπογραμμίζουν, ο Ελληνας σέντερ είναι μόλις 18 ετών!

Oι Αμερικανοί πάντως ήδη τον λατρεύουν και τον θεωρούν τα χαρίσματά του σπάνια. Είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα