Η ανατριχιαστική περιγραφή για την τελευταία επίσκεψη του Παύλου στον "Τάφο του Ινδού"

Λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή, ο Παύλος Γιαννακόπουλος είχε μια τελευταία επιθυμία: να πάει στο γήπεδο της Λεωφόρου. Και πήγε. Μετά από 29 ώρες απεβίωσε...

ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI)
Παύλος Γιαννακόπουλος EUROKINISSI

Όχι μόνο η σκέψη αλλά και το σώμα του Παύλου Γιαννακόπουλου ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή δίπλα στον Παναθηναϊκό. Τον Παναθηναϊκό που ο ίδιος αγάπησε και στήριξε με όλες τις δυνάμεις του, οικονομικές και μη, απ' όταν αναμείχθηκε με τα κοινά.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που μετέφερε έξω από τη Μητρόπολη. ο Μιχάλης Γεωργαντής, υπεύθυνος ασφαλείας της "πράσινης" ΚΑΕ.

Το πιστεύετε ή όχι ο Παύλος Γιαννακόπουλος πήγε στο γήπεδο της Λεωφόρου, στην ιστορική έδρα του "τριφυλλιού", λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή δίνοντας νοητά το "παρών" στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές του Ερασιτέχνη. Μετά το πέρας των οποίων που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε τη σκυτάλη αναλαμβάνοντας την προεδρία.

Ο Μιχάλης Γεωργαντής περιέγραψε τη σκηνή: " Η τελευταία μου επαφή με τον Παύλο ήταν 29 ώρες πριν να φύγει. Ήταν στις εκλογές του Ερασιτέχνη, στις 8.10, ήρθε απ' έξω με την σύζυγό του, την κυρία Δέσποινα Γιαννακόπουλου, με ενημέρωσε ότι είναι απ' έξω, πήγα και του έδειξα το γήπεδο, του είπα πρόεδρε αυτή είναι η ιστορία σου, του φίλησα το δεξί του χέρι κι έφυγα. Στις 3.10 τα ξημερώματα Κυριακής, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έφυγε από τη ζωή. Μου έδωσε να καταλάβω ότι ήθελε τον γιο του πρόεδρο στον Παναθηναϊκό. Και μετά έφυγε, εγώ νομίζω, χαρούμενος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK