Η ντρίπλα του Γιαννακόπουλου και ο στόχος του τρεμπλ

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η… ντρίμπλα για το PAO Foundation και την επικείμενη συνάντησή του κατά την είσοδό του στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων

Η ντρίπλα του Γιαννακόπουλου και ο στόχος του τρεμπλ

Είναι δίχως άλλο το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών για όλο τον Παναθηναϊκό. Και η τελευταία… ελπίδα εν πολλοίς για το «τριφύλλι», για να βρει ξανά το δρόμο του και να βρει τη χαμένη του αίγλη σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «πολιορκήθηκε» από την κάμερες και τους ρεπόρτερ κατά την είσοδό του στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, λίγο πριν το φιλικό του μπασκετικού Παναθηναϊκού με την Ούνικς Καζάν.

Όπως ήταν λογικό, η πρώτη και βασική ερώτηση αφορούσε την επικείμενη συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο (το βράδυ της Παρασκευής), αλλά και το πρότζεκτ του PAO Foundation. Ο ίδιος απέφυγε με μία ωραία… ντρίμπλα τις σχετικές ερωτήσεις και αρκέστηκε απλά να πει λίγο πριν πάρει τη θέση του στα επίσημα πως «… ξεκινάει η σεζόν για την ομάδα μπάσκετ. Στόχος μας είναι να πάρουμε και τους τρεις τίτλους…».

News 24/7

24MEDIA NETWORK