Η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου σε λαϊκό προσκήνυμα

Η Τετάρτη είναι η ημέρα που ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ενώ πριν από την ταφή του ηγέτη του Παναθηναϊκού, η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκήνημα.

ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI)
ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όπως έκανε γνωστό η οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, η ταφή του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο ενώ στις 15:00 το μεσημέρι θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Μάλιστα, από τις 8:00 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου, για όσους θέλουν να αποδώσουν φόρο τιμής.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ:

"H οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου ενημερώνει πως η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Όσοι επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον αύλο Γιαννακόπουλο στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK