Η Stoiximan μαζί με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το πρόγραμμα "One Team- Basketball is everywhere"

Υλοποιώντας το πρόγραμμα "One Team- Basketball is everywhere" της Euroleague η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επισκέφτηκε την Τετάρτη 30/3 το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, μοιράζοντας χαμόγελα στους μικρούς κρατούμενους, ηλικίας 15-18 ετών.

Η Stoiximan μαζί με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το πρόγραμμα "One Team- Basketball is everywhere"
STOLISVAGGELIS

Το πρόγραμμα "One Team- Basketball is everywhere", επιδιώκει να συστήσει στους νέους το μαγικό κόσμο του μπάσκετ, επικοινωνώντας τη σημασία της ομαδικότητας, της συμμετοχής και της εμπιστοσύνης ως έννοιες καταλυτικές για την κοινωνική συνοχή.

Η Stoiximan, μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενίσχυσε τη δράση, προσφέροντας 2 επαγγελματικές μπασκέτες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μικρούς κρατούμενους να χαίρονται από εδώ και στο εξής καθημερινά το παιχνίδι. H Stoiximan, στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρικής της υπευθυνότητας, συνεργεί και συμμετέχει σε δράσεις που έχουν ως άξονα το παιδί και την οικογένεια, συμβάλλοντας σε προσπάθειες και πρωτοβουλίες που χρήζουν υποστήριξης.

Η Stoiximan μαζί με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το πρόγραμμα "One Team- Basketball is everywhere"
STOLISVAGGELIS

O κ. Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ της Stoiximan, χαρακτηριστικά δήλωσε: " Είμαστε περήφανοι, που μετέχουμε σε δράσεις μέσα από τις οποίες μπορούμε να προσφέρουμε απλόχερα χαρά. Και νιώθουμε πάντα τιμή να συμβάλλουμε σε τέτοιες ενέργειες, που εξετάζουν τις ανάγκες των παιδιών ως προτεραιότητα. Η Stoiximan, μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναπτύσσει στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας, δράσεις κοινές που συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα τελευταία 2 χρόνια, η Stoiximan εφαρμόζει στη βάση της στρατηγικής ανάπτυξής της, ένα πλάνο κοινωνικά υπεύθυνων ενεργειών, λειτουργώντας προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας. Το δώρο μας σε αυτά τα παιδιά μεταφράζει το όραμα και τη φιλοσοφία μας, πως μέσα από το παιχνίδι , μόνο καλό μπορεί να συμβεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK