Η συμφωνία με Πάβλοβιτς, ο Αμερικανός φόργουορντ και ο Ζοτς

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Σάσα Πάβλοβιτς για συμβόλαιο δύο ετών, με τον Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς να παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόκτησή του.

Η συμφωνία με Πάβλοβιτς, ο Αμερικανός φόργουορντ και ο Ζοτς
Πάβλοβιτς Παναθηναϊκός

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία μεταξύ του Σάσα Πάβλοβιτς και του Παναθηναϊκού, με τον Μαυροβούνιο γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών, το οποίο θα του αποφέρει 350.000 ευρώ ετησίως συν τα μπόνους επίτευξης στόχων. Ο 31χρονος άσος είχε προτάσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Γαλατασαράι, αλλά και από ομάδα της Κίνας, όμως ύστερα από την επικοινωνία που είχε με τον προπονητή του "τριφυλλιού", Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν διαπραγματεύτηκε με καμία άλλη ομάδα.

Ο Πάβλοβιτς την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Παρτιζάν, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από το NBA, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των Τζαζ, των Καβαλίερς, των Τίμπεργουλβς, των Μάβερικς, των Χόρνετς, των Σέλτικς και των Μπλέιζερς.

Δείτε τον Πάβλοβιτς εν δράσει

Δεν υπάρχει θέμα Χάκετ

Παρά το γεγονός πως υπήρξαν πληροφορίες από την Ιταλία που ήθελαν τον Ντάνιελ Χάκετ να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, εντούτοις η περίπτωσή του δεν απασχολεί το "τριφύλλι". Οι "πράσινοι" πρόκειται να ψάξουν στην αμερικανική αγορά για "3άρι-4άρι". Παράλληλα, υπάρχει ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμα ένας γκαρντ, ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του Νίκου Παππά.

Ο Έλληνας γκαρντ ξεκινάει τρέξιμο τον Σεπτέμβριο και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων τα Χριστούγεννα. Αν ο Σέρβος τεχνικός κρίνει αναγκαία την απόκτηση ενός ακόμα περιφερειακού, τότε οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό δεν θα του χαλάσουν το... χατήρι.

Όσον αφορά τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, υπήρξε εκ νέου επαφή μεταξύ των δύο πλευρών τα ξημερώματα της Πέμπτης (09/07) και πλέον περιμένουν την απάντησή του.

Στόχος παίκτες με εμπειρία σε NBA και Ευρωλίγκα

Οι κινήσεις του "Σάλε" δείχνουν ξεκάθαρα πως έχει σκοπό να ακολουθήσει το μοντέλο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Δηλαδή μέσω των γνωριμιών του να φέρει στην ομάδα παίκτες με πολυετή εμπειρία στο NBA και την Ευρωλίγκα για να ξαναβρεί η ομάδα την χαμένη αίγλη της. Αξίζει να σημειωθεί πως ο "Ζοτς" ήρθε σε επικοινωνία με τον Τζόρτζεβιτς προκειμένου να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Διαβάστε ακόμα:

Έκλεισε ο Πάβλοβιτς στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK