Ηρθε ο Χάντερ

O Βινς Χάντερ έφθασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ηρθε ο Χάντερ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο Βινς Χάντερ.

Ο Αμερικανός σέντερ μετά από κοπιαστικό ταξίδι έφτασε στην ελληνική πρωτεύουσα και την Τρίτη μετά τη διαδικαστικά θα ενταχθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Χάντερ είναι ο αθλητικός ψηλός που έψαχνε εναγωνίως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για να πλαισιώσει κατά κύριο λόγο τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο νέος παίκτης των "πράσινων" τόνισε: "Είμαι χαρούμενος για την προοπτική που μου δίνεται να παίξω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Όλοι με έχουν ενημερώσει για την ομάδα. Θέλω να φέρω ενέργεια. Είμαι επίσης ένας εξαιρετικός ριμπάουντερ. Θα προσπαθήσω να τα βάλω όλα αυτά στο παρκέ.

Όλοι θέλουν να παίρνουν νίκες. Και εγώ αυτό θέλω, νίκες. Κανείς δεν θέλει να χάνει. Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα. Παίζω μπάσκετ σε όλη μου τη ζωή. Θα είναι πρόκληση για εμένα".

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ