"Καρφιά" του Παναθηναϊκού στους πρώην προπονητές για Παπαγιάννη!

H KAE Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση και συνεχάρη τον Γιώργο Παπαγιάνη για την επιλογή του στο Νο.13 του ντραφτ, ενώ παράλληλα αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τη μη χρησιμοποίησή του απ' τους προηγούμενους προπονητές των "πρασίνων".

"Καρφιά" του Παναθηναϊκού στους πρώην προπονητές για Παπαγιάννη!
Παπαγιάννης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και παράλληλα έγραψε ιστορία, ως ο Έλληνας με την υψηλότερη θέση σε ντραφτ. Ο 19χρονος σέντερ επιλέχθηκε στο Νο.13 απ' τους Φοίνιξ Σανς, αλλά κατέληξε, μέσω ανταλλαγής, στους Σακραμέντο Κινγκς.

Όπως είναι λογικό, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσαν παρά να είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι για την επιτυχία του παίκτη τους. Μάλιστα, μέσω ανακοίνωσης, έδωσαν συγχαρητήρια στον Παπαγιάννη, ενώ παράλληλα άφησαν ξεκάθαρες αιχμές για τη μη χρησιμοποίησή του απ' τους προηγούμενους προπονητές των "πρασίνων".

H ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται ύψιστη τιμή για ένα δικό της παιδί, τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έγραψε ιστορία καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Έλληνας αθλητής στο draft του NBA.

Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία και για το γεγονός ότι ένας αθλητής του Παναθηναϊκού φτάνει τόσο ψηλά τιμώντας τα ελληνικά χρώματα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζει απόλυτα τα νέα παιδιά και τα Ελληνόπουλα δίνοντάς τους χώρο να αναδείξουν το ταλέντο τους και να στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες.

Παράλληλα, όμως, αισθανόμαστε και μεγάλη πικρία που οι προηγούμενοι προπονητές μας δεν πίστεψαν και δεν έδωσαν χρόνο και εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά.

Εμείς, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το ελληνικό στοιχείο και να αναδεικνύουμε μέσω των Ακαδημιών και του συλλόγου μας αθλητές με ήθος, αρχές και Παναθηναϊκές αξίες.

Συγχαρητήρια Γιώργο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλιο Τσάρλυ: Η μεγάλη των Σέρβων σχολή
Συγχαρητήρια ΕΟΚ σε Παπαγιάννη
Οι Έλληνες στο draft του ΝΒΑ
ΒΟΜΒΑ: Στο Νο.13 και τους Κινγκς ο Παπαγιάννης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK