ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει 5/5 απέναντι στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού"

"Οι μετοχές θα μεταβιβαστούν από τον Μάνο Παπαδόπουλο σε όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον", απάντησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκό στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Το βράδυ της Δευτέρας απάντησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου που αφορούσε τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Στην ανακοίνωσή της ανέφερε πως "για την αποφυγή κάθε πιθανής παρερμηνείας από διάφορες ανακοινώσεις, θεωρεί σκόπιμο να εκθέσει τα ακόλουθα:

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς και του Διοικητικού Εφετείου, αφενός μεν στερεί από τον κ. Μάνο Παπαδόπουλο το δικαίωμα να διατηρεί στην κατοχή του τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανακαλώντας την άδεια που η ίδια είχε χορηγήσει, επιτρέπει όμως στην ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Ταυτόχρονα δίνει χρονικό περιθώριο στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο να μεταβιβάσει τις μετοχές της ΚΑΕ σε όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Επί του προκειμένου οφείλουμε να αναφέρουμε ότι ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος μεταβίβασε τις μετοχές της ΚΑΕ στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο κατόπιν σχετικής απόφασης της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος που του στερούσε το δικαίωμα να είναι μέτοχος.

Επιπλέον, αποδεχόμενος τις αποφάσεις της Επιτροπής, δεν παρίσταται στους αγώνες του Παναθηναϊκού, προστατεύοντας έτσι και την ομάδα από πιθανές εξοντωτικές ποινές.

Τέλος, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα ήμασταν ιδιαίτερα ευτυχείς αν οι μετοχές επέστρεφαν στο κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μετρά 5/5 απέναντι στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι άλλωστε χαιρέτησαν πιθανή επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Χαιρετίζουμε τη δικαστική παραμονή του Παναθηναϊκού"