ΚΑΕ: "Τώρα, κ. Κοντονή"

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει ότι έχει επαναλάβει ουκ ολίγες φορές την πρόθεσή της να τοποθετηθούν τα τουρνικέ στο κλειστό του ΟΑΚΑ και τονίζει πως χρειάζονται άμεσες ενέργειες.

ΚΑΕ: "Τώρα, κ. Κοντονή"

"H KAE Παναθηναϊκός, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό, έχει εκφράσει εδώ και καιρό την πρόθεσή της ώστε να τοποθετηθούν τα τουρνικέ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Για το σκοπό αυτό έχουν εκδοθεί σχετικές ανακοινώσεις ενώ έχουν υπάρξει δεκάδες επιστολές αλλά και συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς.

Ο βασικός σκοπός όλης αυτής της διαδικασίας είναι να εξασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή κάθε αγώνα και να εγγυηθούμε την ασφάλεια των φιλάθλων. Θεωρούμε ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν διασφαλίζονται τα παραπάνω και τα πάντα αφήνονται στην… τύχη τους ενώ παρά τις τιτάνιες προσπάθειές μας ελλοχεύει ο κίνδυνος να συμβούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Ο Υφυπουργός κ.Κοντονής δεσμεύτηκε ότι του χρόνου θα τοποθετηθούν τα τουρνικέ.

Είναι θετικό το γεγονός ότι ο Υφυπουργός επιθυμεί να βρεθεί δραστική λύση στο θέμα, όμως η εκτίμησή μας είναι ότι η φράση «του χρόνου» δεν αρμόζει στις επικρατούσες συνθήκες. Οι λέξεις «χθες» ή «τώρα» είναι οι πλέον κατάλληλες.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιμένει στο πάγιο αίτημά της για την ΑΜΕΣΗ τοποθέτηση των τουρνικέ στο ΟΑΚΑ προκειμένου να είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αλλά και την ασφάλεια των φιλάθλων μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK