Καλάθης: "Τον Σπανούλη τον σέβεσαι"

Ο Νικ Καλάθης αποθέωσε τους Διαμαντίδη, Σπανούλη και Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ μίλησε για τις μεταπτώσεις στην απόδοση του τη φετινή περίοδο και που οφείλεται.

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
spanoulis kalathis EUROKINISSI SPORTS

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις στην εκπομπή "Goal Χωρίς Σύνορα" και αναφέρθηκε τόσο στις αναμετρήσεις με την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς, όσο και για τους Σπανούλη, Διαμαντίδη, Τεόντοσιτς και Σλούκα.

"Τον Σπανούλη τον σέβεσαι για όσα έχει πετύχει την καριέρα του, τους τίτλους που πήρε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τις ηγετικές του ικανότητες. Το ίδιο και για τον Τεόντοσιτς, το πώς βλέπει το γήπεδο είναι απολαυστικό για κάποιον να τον βλέπει. Ο Σλούκας ήταν τρίτος ή τέταρτος γκαρντ στον Ολυμπιακό, αλλά έχει γίνει καθοριστικός για τη Φενέρμπαχτσε και το είδαμε και πέρσι στο Final Four όπου παραλίγο να κατακτήσει τον τίτλο. Ο Ντόντσιτς αυτά που έχει κάνει είναι απίστευτα για την ηλικία του. Δεν έχει ταβάνι και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πού θα φτάσει αργότερα στην καριέρα του", είπε αρχικά.

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τόνισε: "Είναι ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο. Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ καλή ομάδα, όπως κι εμείς όμως. Θα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτά τα ματς".

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, δήλωσε: " Έπαιξα με τον Δημήτρη για τέσσερα χρόνια, είδα πως ηγείτο της ομάδας εντός κι εκτός γηπέδου και όταν επέστρεψα ένας από τους λόγους που το έκανα είναι για να πετύχω ό,τι κι εκείνος. Για να είσαι ηγέτης πρέπει να εμπνέεις σιγουριά στην ομάδα. Και η ομάδα μας είναι στη σωστή κατεύθυνση".

Για την απόδοση του φέτος, είπε : "Είναι λογικό να έχεις σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή σου σε μια τόσο μεγάλη σεζόν. Είχα μια άσχημη περίοδο, αλλά τώρα νιώθω πολύ καλά και είμαι έτοιμος. Οι φίλαθλοι εκδηλώνονται με διαφορετικό τρόπο. Δεν έχει σημασία αν παίζεις το καλύτερό σου μπάσκετ ή το χειρότερο. Για μένα δεν μετρά αυτό, θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθώ την ομάδα όσο μπορώ περισσότερο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK