Κέρδισε το κινητό Dimitris Diamantidis!

O Stoiximan και το Contra.gr χαρίζoυν σε δύο τυχερούς το συλλεκτικό κινητό του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Κέρδισε το κινητό Dimitris Diamantidis!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, έχει γίνει κινητό και το Contra.gr με τον Stoiximan σου δίνουν τη δυνατότητα να το αποκτήσεις! Συγκεκριμένα o Stoiximan κάνει δώρο δύο συλλεκτικά κινητά Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition, σε δύο τυχερούς.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να μπεις στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο είναι share το αντίστοιχο post στη σελίδα του Stoiximan στο Facebook και mention έναν φίλο σου (ως απάντηση στο αρχικό post του διαγωνισμού).

Και το καλύτερο; Οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν το δώρο τους στις 18 Μαρτίου, από τον ίδιο τον αρχηγό της ομάδας του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, με την υπογραφή του σε ειδική εκδήλωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Το συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition, δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά και οι τυχεροί θα έχουν πρόσβαση στο αποκλειστικό app Diamantidis#13, το οποίο θα διατίθεται για download μόνο για τους κατόχους της συσκευής!

**Μοναδική προϋπόθεση οι νικητές να μπορέσουν να έρθουν σε εκδήλωση της ΚΑΕ στις 18 Μαρτίου για να παραλάβουν το κινητό από τον ίδιο τον Διαμαντίδη.

**Οι νικητές θα ανακοινωθούν με FB Post στην επίσημη σελίδα του Stoiximan, την Τετάρτη 16 Μαρτίου μετά τις 16:00.

** Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους στην εκδήλωση της 18ης Μαρτίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK