Κερδίζει έδαφος η λύση Μιλουτίνοφ

Η εμπλοκή των Κινγκς στην υπόθεση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δυσκολεύει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Κερδίζει έδαφος ο νεαρός Μιλουτίνοφ.

Κερδίζει έδαφος η λύση Μιλουτίνοφ
Μιλουτίνοφ Παρτιζάν

Από τη στιγμή που μία ομάδα του ΝΒΑ εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του, είναι λογικό οι πιθανότητες συμφωνίας να μειώνονται. Οι "πράσινοι" θέλουν τον Σέρβο σέντερ, αλλά η προσέγγιση των Κινγκς μεταβάλλει τα δεδομένα.

Η ομάδα του Σακραμέντο, υπό την καθοδήγηση του Βλάντε Ντίβατς (μην το ξεχνάμε), θέλει τον 27χρονο ψηλό για συγκεκριμένους λόγους και είναι λογικό το "τριφύλλι" ν' αποκτάει έναν ισχυρό ανταγωνιστή, τον οποίο σε χρήματα δεν είναι εύκολο ν' ανταγωνιστεί. Γι' αυτό και οι "πράσινοι" δεν ξεχνούν τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, το όνομα του οποίου υπάρχει ψηλά στη λίστα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο 20χρονος σέντερ της Παρτιζάν, μετά τη συμμετοχή του στο ντραφτ (Νο26 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς), είναι μια ελκυστική περίπτωση που αρχίζει να συζητείται όλο και περισσότερο ως η καλύτερη εναλλακτική για τη θέση του σέντερ.

Ο Μιλουτίνοφ θεωρείται ψηλός της επόμενης γενιάς με προσόντα να εξελιχθεί και να φτάσει ψηλά. Το κόστος της απόκτησής του από μια ομάδα με οικονομικά προβλήματα δεν είναι μεγάλο, ενώ ούτε ο ίδιος μπορεί ν' αξιώσει πολλά χρήματα δεδομένου ότι τώρα αρχίζει να χτίζει την καριέρα του.

Άνθρωποι που ξέρουν το σερβικό μπάσκετ μιλούν με εξαιρετικά λόγια για τις δυνατότητές του. Ανασταλτικός παράγοντας είναι σίγουρα η ηλικία και η έλλειψη παραστάσεων. Αν πάντως ο Τζόρτζεβιτς, ερχόμενος στην Αθήνα, εισηγηθεί να προχωρήσει άμεσα η περίπτωσή του, θα το έχει κάνει γιατί κάτι παραπάνω θα ξέρει...

Διαβάστε ακόμη:

Υπάρχει στη λίστα του Τζόρτζεβιτς και ο Μιλουτίνοφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK