Αλλαγή δεδομένων: πάει για Λάσμε ο Παναθηναϊκός!

Ο Στεφάν Λάσμε επιστρέφει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους" να στρέφουν ξανά την προσοχή τους στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Λάσμε, η επιστροφή! Ο σέντερ από τη Γκαμπόν φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Σάσα Τζόρτζεβιτς για να πλασιώσει τους Ραντούλιτσα και Παπαγιάννη στη θέση "5".

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουμε ανατροπή δεδομένων στην περίπτωση του Στεφάν Λάσμε, ο οποίος δεν κατέβαινε από τα 800 χιλιάρικα στις συζητήσεις που είχε με τον Παναθηναϊκό το προηγούμενο διάστημα, αλλά πλέον φαίνεται πως έχουμε ταύτιση και είναι πιθανό να τον δούμε με το τριφύλλι στο στήθος.

Πρέπει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη με τον Στεφάν Λάσμε. Ο παίκτης δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι κοντά, αφού βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Δεν μπορούμε να περιμένει

Ουσιαστικά η στροφή σε Λάσμε έγινε από τη στιγμή που δεν προχώρησε του Μιλουτίνοφ, που ήταν ο διακαής πόθος του Τζόρτζεβιτς. Οι "πράσινοι" δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο τον 20χρονο Σέρβο σέντερ και έτρεξαν το plan Β, που δεν ήταν άλλο από την περίπτωση του πρώην πλέον σέντερ της Εφές Πίλσεν.

Οι άλλες περιπτώσεις που είχε στη λίστα του ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν ήταν αυτό που ζητούσε. Δεν τον ικανοποιούσαν σαν λύσεις και γι' αυτό έδωσε το "οκ" να προχωρήσει το σχέδιο με τον σέντερ από τη Γκαμπόν.