Κλείνει ο Ραντούλιτσα, "μάχη" για Μιλουτίνοφ

Εντός των ωρών θα κριθούν πολλά για τη μεταγραφή Μιλουτίνοφ στον Παναθηναϊκό. "Προβάρει" τα πράσινα ο Ραντούλιτσα, στο βάθος Λάσμε.

Κλείνει ο Ραντούλιτσα, "μάχη" για Μιλουτίνοφ
Ραντούλιτσα Παναθηναϊκός

Συνάντηση που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση μεταγραφής του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Παναθηναϊκό αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ώρες στο Βελιγράδι.

Ο μάνατζερ του 20χρονου σέντερ, Μάρκο Γέλιτς, αδερφός του πρώην σέντερ Πανιωνίου, Ολυμπιακού, Μακεδονικού και Απόλλωνα Πάτρας μεταξύ άλλων, Ντούσαν Γέλιτς, φτάνει στην πρωτεύουσα της Σερβίας για το ραντεβού με τον general manager της Παρτιζάν, Ντράγκαν Τόντοριτς.

Ο Γέλιτς θα ενημερώσει κι επισήμως την πλευρά του σερβικού συλλόγου ότι οι "πράσινοι" τα έχουν βρει με τον παίκτη και θα ζητήσει να μάθει τι χρειάζεται ο σύλλογος για να τον αποδεσμεύσει.

Τα οικονομικά δεδομένα

Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο ανέρχεται στα 800.000-900.000 ευρώ, ποσό που ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να καλύψει, από τη στιγμή που υπάρχουν εναλλακτικές για τη θέση του σέντερ.

Η Παρτιζάν έχει ανάγκη από χρήματα και ίσως δεχθεί να κάνει ένα "σκόντο" σε αυτό το ποσό, διευκολύνοντας τη μεταγραφή του Μιλουτίνοφ.

Ειδάλλως, οι "πράσινοι" θα στραφούν σε άλλες πιο βατές περιπτώσεις.

Θετικός ο Ραντούλιτσα, στο βάθος Λάσμε

Ως γνωστόν, εισήγηση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την ίδια θέση είναι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο 27χρονος σέντερ, μάλιστα, δείχνει να έχει πειστεί να αφήσει κατά μέρους τα όνειρα παραμονής στο NBA γι' αυτήν τη χρονική περίοδο και να επιστρέψει στην Ευρώπη, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Οι επιλογές του Ραντούλιτσα στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν "εξατμιστεί" μετά από τις τελευταίες μετακινήσεις, μεταξύ των οποίων και η μεταγραφή του Κώστα Κουφού στους Σακραμέντο Κινγκς. Ως εκ τούτου, ο διεθνής Σέρβος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην "γηραιά Ήπειρο" μετά από το 2012-2013 και τη σεζόν που αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αζόβμας από την Αναντολού Εφές.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται η επιστροφή του Στεφάν Λάσμε στο ΟΑΚΑ, μετά από έναν χρόνο στην Αναντολού Εφές. Εάν η υπόθεση του 32χρονου Γκαμπονέζου έχει θετική έκβαση, όπως και αυτή του Ραντούλιτσα, τότε οι "πράσινοι" δεν θα επιμείνουν στην περίπτωση Μιλουτίνοφ.

Πρώτος στόχος, πάντως, για να κλείσουν τα κενά στη θέση "5" παραμένει το... σερβικό πακέτο, υπόθεση για την οποία αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη

"Πακέτο" Μιλουτίνοφ-Ραντούλιτσα θέλει ο Τζόρτζεβιτς

Γέλιτς για Μιλουτίνοφ: "Κάντευπομονή..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK