Κοντά στον Μεϊρί ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, ύστερα από την αρνητική απάντηση του Στεφάν Λάσμε, βρίσκεται μία "ανάσα" από την απόκτησή του Σαλάχ Μεϊρί από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κοντά στον Μεϊρί ο Παναθηναϊκός

Ύστερα από την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Στεφάν Λάσμε, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε αστραπιαία και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τυνήσιο σέντερ, Σαλάχ Μεϊρί. Ο 29χρονος άσος αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από μία διετία και πλέον αναζητά τον επόμενα σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "πράσινοι" έχουν στείλει ήδη το συμβόλαιο στον παίκτη και περιμένουν την απάντησή του. Αν δεν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής, ο Μεϊρί θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δυο χρόνια.

Το βιογραφικό του

Ο ύψους 2μ17 σέντερ ξεκίνησε την καριέρα του στην Ετουάλ Σπορτίβ, από την οποία αποχώρησε το 2010 για χάρη της Άντβερπ. Το 2012 μετακινήθηκε στην Ισπανία και στην Ομπραντόιρο, με την οποία κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο ανερχόμενο παίκτη της Λίγκας. Ένα χρόνο αργότερα έκανε το μεγάλο άλμα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την εφετινή σεζόν με τους "μερένγκες" κατέκτησε την Ευρωλίγκα, καθώς και το ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας 4.4 πόντους και 0.8 μπλοκ ανά παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη:

Σφήνα από Ντάλας Μάβερικς για Μεϊρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK