Μανωλόπουλος: "Στο 5-5 δεν είμαστε καλοί"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός κόλλησε στο δεύτερο δεκάλεπτο, αναφέρθηκε στις αδυναμίες που βλέπει, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου για τη διαιτησία.

Μανωλόπουλος: "Στο 5-5 δεν είμαστε καλοί"

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" σχολίασε: " Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και προπονητή και περιμέναμε την αντίδρασή του. Οι παίκτες ήταν σοβαροί και είχαμε πολύ καλό ξεκίνημα. Με τη διαφορά όμως να είναι ψηλά, έγιναν διάφορα πράγματα συνδυαστικά και έπεσε. Φτάσαμε στο 17-0 του ΠΑΟΚ γιατί αυτός έγινε πιο δυνατός, οι ψηλοί μας φορτώθηκαν με φάουλ και εγώ δεν ήθελα να ρισκάρω με αλλαγές που θα σταματούσαν το ρυθμό.

Χαλαρώσαμε και χάσαμε εύκολα λέι απ. Πιστεύω στον καθένα που μπαίνει στο παρκέ, αρκεί ν' αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Στο ημίχρονο συζητήσαμε και η άμυνά μας ανέβηκε, μας έκανε καλύτερη ομάδα.

Θέλουμε πάντως δουλειά στο 5 με 5, δεν ήμαστε καλοί εκεί. Να κρατήσουμε την άμυνα και να την πάμε ακόμα πιο ψηλά.

Δεν θέλω να ασχοληθώ με τη διαιτησία. Ο κ. Μαρκόπουλος είναι δάσκαλος και σέβομαι αυτά που λέει. Δεν νομίζω έχει σημασία αν συμφωνώ.

Ο Κούπερ και ο Μόργκαν είναι δύο παιδιά που έρχονται στο τέλος της σεζόν, κάτι που δεδομένα φέρνει δυσκολίες. Ο πρώτος ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα κι αυτό είναι κάτι θετικό. Θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ, τους πιστεύουμε και μέρα με την μέρα θεωρώ πως επειδή είναι σοβαροί και δουλεύουν πολύ, θα παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK