Μια "ανάσα" από τις υπογραφές με Τζόρτζεβιτς ο Παναθηναϊκός

Στην περίπτωση του Σάσα Τζόρτζεβιτς φαίνεται πως έχουν καταλήξει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Εντός 48 ωρών αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση αναφέρουν τα σερβικά μέσα!

Μια "ανάσα" από τις υπογραφές με Τζόρτζεβιτς ο Παναθηναϊκός

Στον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, φαίνεται πως έχουν καταλήξει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τη διαδοχή του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Όπως αναφέρει η σερβική " mozzartsport" μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους "πράσινους" μέσα στις επόμενες 48 ώρες!

Μετά την τεράστια επιτυχία του το καλοκαίρι του 2014 με την εθνική Σερβίας στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, χάνοντας από τις ΗΠΑ (129-92), πολλές ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης είχαν στείλει προτάσεις στον Τζόρτζεβιτς, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά, προτιμώντας να παραμείνει στον πάγκο της εθνικής.

Μια "ανάσα" από τις υπογραφές με Τζόρτζεβιτς ο Παναθηναϊκός

Είναι δεδομένο ότι θέλει να οδηγήσει την ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, ψάχνοντας τη διάκριση μέσα από το Ευρωμπάσκετ 2015. Ωστόσο το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την εθνική Σερβίας δεν του απαγορεύει να κάθεται συγχρόνως και σε κάποιο πάγκο συλλόγου. Οπότε μένει να βρεθεί η "χρυσή" τομή, με τους Σέρβους να θεωρούν δεδομένο πως θα ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο.

Μπορεί λοιπόν για ένα διάστημα να κοουτσάρει παράλληλα τόσο την εθνική Σερβίας, όσο και τον Παναθηναϊκό. Όπως είχε κάνει για μια περίοδο της καριέρας του και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται μέσα στην ημέρα, με την υπόθεση πάντως να οδεύει όπως όλα δείχνουν, προς... "γάμο".

Να σημειωθεί τέλος, πως ο 47χρονος παλαίμαχος άσος, έχει εργαστεί στον πάγκο της Μπενετόν και σ' αυτόν της Μιλάνο και θεωρείται ένας τεχνικός με ισχυρή προσωπικότητα, που ξέρει να διαχειρίζεται προσωπικότητες.

Διαβάστε ακόμη:

Σε πρώτο πλάνο ο Τζόρτζεβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK