Μπατίστα: "Να μην αναζητούμε δικαιολογίες"

Ο Εστέμπαν Μπατίστα υποστήριξε ότι οι τραυματισμοί δεν πρέπει να αποτελούν δικαιολογία για την απώλεια του τίτλου από τον Ολυμπιακό, ενώ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του ήταν σαφής.

"Δεν μπόρεσα να αλλάξω κάτι. Η εφετινή σεζόν ολοκληρώθηκε και πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη", είπε αρχικά ο σέντερ του Παναθηναϊκού στην κάμερα του OTE TV.

Ερωτηθείς για τους τραυματισμούς, ο Εστέμπαν Μπατίστα απάντησε: "Δεν ήταν φυσιολογικό. Υπήρχαν πολλά προβλήματα, πολλοί τραυματισμοί, ωστόσο δεν πρέπει να αναζητούμε δικαιολογίες. Κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά η ομάδα πρέπει να στραφεί στη νέα σεζόν".

Τέλος, ο σέντερ του Παναθηναϊκού ήταν σαφής αναφορικά με το μέλλον του: "Θα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένος από τη διαμονή στην Αθήνα και γενικώς την κατάσταση εδώ, αλλά δεν είναι δική μου απόφαση. Τα πάντα θα φανούν στο άμεσο μέλλον".

Διαβάστε ακόμη:

Τελικοί 2015: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 93-74

Κοινωνία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πήγε να βοηθήσει την γυναίκα του σε τροχαίο, παρασύρθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. Πεζός που είχε σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα του παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι και σκοτώθηκε

 

Πρώτη Σελίδα