Μπουρούσης: "Μόνο η δουλειά θα μας κάνει ομάδα"

Ο Γιάννης Μπουρούσης άφησε στην άκρη τα μεγάλα λόγια. Μιλώντας για τον Παναθηναϊκός της νέας σεζόν ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα φέρουν την επιτυχία.

Μπουρούσης: "Μόνο η δουλειά θα μας κάνει ομάδα"

Από τα κεντρικά πρόσωπα στην ανοικτή, για τους δημοσιογράφους, προπόνηση του Παναθηναϊκού ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο Έλληνας σέντερ συγκέντρωσε τα φώτα, αφού επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από μια καταπληκτική σεζόν στην Μπασκόνια με στόχο να ηγηθεί της προσπάθειας αντεπίθεσης του "τριφυλλιού" προς την κορυφή.

Ανέφερε συνοπτικά: " Θέλω να ευχηθώ να έχουμε καλή σεζόν με υγεία. Εγώ ήρθα στην ομάδα που με ήθελε πολύ. Από εκεί και πέρα δουλειά και μόνο δουλειά. Αισθάνομαι άνετα γιατί είμαι σε ένα περιβάλλον γνώριμο, συναντάω παιδιά όπως ο Αντώνης, ο Νικ και ο Μάικ με τους οποίους έχω υπάρξει συμπαίκτης και στο παρελθόν.

Από εσάς εξαρτάται πόσο διαφορετικός θα είμαι. Έχω την ηρεμία μου, την οικογένειά μου. Σαν μονάδες είμαστε καλοί, αλλά σαν ομάδα όχι ακόμη, θα το δούμε στην πορεία. Δεν μιλάμε για στόχους ακόμα. Σιγά σιγά θα γίνουν όλα" .

Το λόγο πήρε και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος ως νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε: " Νιώθω πολύ όμορφα που είμαι πάλι εδώ. Θα είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, θα πρέπει όμως να δουλέψουμε στο παρκέ για να το δείξουμε. Έχουμε πολλή δουλειά για να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Ως μονάδες πάντως είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, πιστεύω.

Προφανώς μας λείπει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ήταν ο ηγέτης μας για τόσα χρόνια. Τώρα έχουμε γεμίσει με παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα, αλλά θα ξαναπώ ότι είμαστε νέα ομάδα γιατί έγιναν πολλές αλλαγές και θα χρειαστούμε χρόνο. Χρειαζόμαστε κάθε παίκτη του ρόστερ, όλοι θα είναι χρήσιμοι τη νέα χρονιά έτσι όπως έχει δομηθεί η σεζόν στην Ευρωλίγκα".

Από τους νέους του ρόστερ ο Κέι Σι Ρίβερς ανέφερε: " Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Θέλω να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Η Ευρωλίγκα δεν θα είναι εύκολη, θα έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια και θέλω να βοηθήσω για να επιστρέψουμε στο Final Four. Θα πρέπει να κάνουμε πολλές εκτός έδρας νίκες και να προστατεύσουμε το γήπεδό μας.

Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζουμε, είτε με έναν πόντο είτε με είκοσι. Θα πάρει χρόνο να βρεθούμε, δεν γίνεται σε ένα μήνα ή δύο. Όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ. Η γυναίκα μου είδε κάποια videos από τον κόσμο και εντυπωσιάστηκε, εγώ ξέρω πως θα είναι τα πράγματα αφού το έχω ζήσει ως αντίπαλος".

Όσο για τον Μάικ Τζέιμς, υποστήριξε: " Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις τρεις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι διαφορετικά τα πράγματα τώρα σε σχέση με το πρώτο πέρασμά μου από την Ελλάδα. Ο Κέι Σι είναι έμπειρος στην Ευρώπη, έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, το ίδιο κι ο Γιάννης που ήμασταν μαζί πέρσι πέρυσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK