Νέα τιμωρία σε Γιαννακόπουλο

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έξι ακόμα μήνες, ενώ καλείται να πληρώσει και πρόστιμο 11.000 ευρώ.

Νέα τιμωρία σε Γιαννακόπουλο

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για ακόμα έξι μήνες, ενώ εκτός από τη συγκεκριμένη ποινή καλείται να πληρώσει και 11.000 ευρώ ως πρόστιμο. Από την άλλη πλευρά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 ευρώ για την ανωτέρω δυσφημιστική συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή:

"Επιβάλλεται:

1) Στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Κ.Α.Ε., ιδιοκτήτη και πρώην Πρόεδρο αυτής, για την από 2-5-2015 δυσφημιστική για το άθλημα της καλαθόσφαιρας συμπεριφορά του, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών και πρόστιμο 11.000,00€ και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ανωτέρω από 2-5-2015 δυσφημιστική για το άθλημα της καλαθόσφαιρας συμπεριφορά του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 15.000,00€".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα