Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ο Τζόρτζεβιτς

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό! Οι συζητήσεις που μπήκαν στην τελική ευθεία μετά το "ok" της σέρβικης ομοσπονδίας είχαν αίσιο τέλος και ο Σέρβος θα είναι νέος προπονητής του "τριφυλλιού".

Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ο Τζόρτζεβιτς
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα πορευτούν μαζί. Οι δύο πλευρές διαπραγματεύονταν το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας και, αφού ο Σέρβος προπονητής άκουσε όλα όσα ήθελε, απάντησε καταφατικά στην πρόταση του "τριφυλλιού".

Η επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού των "πλάβι" προκρίθηκε τα τελευταία 24ωρα και άμεσα μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο. Πρώτα προέκυψε προφορική συμφωνία στο οικονομικό σκέλος και εξασφαλίστηκε η άδεια της σέρβικης ομοσπονδίας να δουλέψει όπου θέλει, ακολούθως Παναθηναϊκός και Τζόρτζεβιτς μπήκαν στη συζήτηση για τις επιμέρους λεπτομέρειες.

Ο 47χρονος κόουτς είχε θέσει συγκεκριμένους όρους στη διοίκηση του "τριφυλλιού", θέλοντας καθένας από αυτούς ν' αποτυπωθούν επ' ακριβώς στο χαρτί. Ορισμένοι εξ αυτών ήταν η διάρκεια του συμβολαίου, η αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης, οι συνθήκες εργασίας και οι συνεργάτες του.

Από τη στιγμή που οι "πράσινοι" επέλεξαν τον Σέρβο ήταν σίγουρο πως θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία του. Η διαπραγμάτευση δεν κράτησε πολύ, η συμφωνία επήλθε σε όλες τις παραμέτρους και το κεφάλαιο Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό ανοίγει.

Εντός των επόμενων ωρών θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, το οποίο τού είχε σταλεί από την Πέμπτη και βάσει του οποίου θα αμείβεται κατά πληροφορίες με 800.000 ευρώ ετησίως. Δουλειά βέβαια, με τη στενή έννοια του όρου, θα πιάσει μετά το Ευρωμπάσκετ, αφού έχει υποχρεώσεις (προετοιμασία, αγώνες) με τους δευτεραθλητές κόσμου.

Διαβάστε ακόμη:

Οι όροι που θέτει ο Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός-Τζόρτζεβιτς: Αυτά του δίνει για να υπογράψει

Μια "ανάσα" από τις υπογραφές με Τζόρτζεβιτς ο Παναθηναϊκός

Σε πρώτο πλάνο ο Τζόρτζεβιτς

Ο Σαρίτσα στο Contra.gr: Το όνειρό του και η ερώτηση για τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK