Ο Διαμαντάκος μιλά για το One Team (VIDEO)

Στο πλαίσιο του προγράμματος Οne Team, της Euroleague, ο Γιώργος Διαμαντάκος επισκέφτηκε το κατάστημα κράτησης ανηλίκων Κορίνθου και μίλησε για την εμπειρία.

Ο Διαμαντάκος μιλά για το One Team (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός μετέχει στο πρόγραμμα One Team της Euroleague, που σκοπό έχει να βοηθούν οι ομάδες της την κοινωνία στην οποία ζουν, με όποιον τρόπο επιλέγουν. Οι "πράσινοι" επέλεξαν το κατάστημα κράτησης ανηλίκων Κορίνθου, το οποίο επισκέφτηκε ο Γιώργος Διαμαντάκος.

Μιλώντας για την εμπειρία, είπε πως " αυτό που κρατώ από την επίσκεψη είναι πως όλοι πρέπει να λειτουργούμε όλοι ως ομάδα. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι και δεν πρέπει να υπάρχουν οι μειονότητες που μας καθορίζουν στην κοινωνία. Να λειτουργούμε σε ομαδικό σύστημα. Ο αθλητισμός βοηθά ως προς αυτό και κυρίως το μπάσκετ, γιατί για να επιτύχεις κάτι, πρέπει να υπάρχει συνεργασία.

Από αυτήν την επίσκεψη κρατώ πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με κάθε δυνατή ευκαιρία πρέπει να είμαστε δίπλα τους, με τέτοιες εκδηλώσεις. Οπότε αξίζει ένα μπράβο στη Euroleague, για το πρόγραμμα και τον Παναθηναϊκό, που επέλεξε αυτό το κατάστημα, για το πρόγραμμα.

Η πιο όμορφη εμπειρία θα είναι στην κοινωνία, να μπορούν να σταθούν ως πολίτες. Να είναι ελεύθεροι άνθρωποι και να κάνουν ό,τι θέλουν με σύνεση και γιατί όχι; Να τα δω και στο γήπεδο, μια μέρα".

Τι έχει να πει στον Μιχάλη Λούντζη που ακολουθεί; " Ως μεγαλύτερος και ψηλότερος, θα του πω πρέπει να είναι ο εαυτός του, να το διασκεδάσει με τα παιδιά. Είναι παιδιά στην ηλικία μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK