Ο Καλάθης επιστρέφει στην Ελλάδα

Μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Νικ Καλάθης, πλησιάζουν και οι Ραντούλιτσα-Μιλουτίνοφ. Διαβάστε στο ρεπορτάζ όλες τις τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Ο Καλάθης επιστρέφει στην Ελλάδα

Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η μεγαλύτερη μεταγραφή του μπασκετικού Παναθηναϊκού το εφετινό καλοκαίρι. Μιλάμε φυσικά για την επιστροφή του Νικ Καλάθη στους "πράσινους", κάτι που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Contra.gr.

Παρά την κινητικότητα σχετικά με το ΝΒΑ, αφού έχει τονιστεί πολλάκις ότι ο Ελληνας πλέι-μέικερ δεν θα έλεγε "όχι" στην παραμονή του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, είναι πλέον σχεδόν δεδομένο ότι θα αφήσει πίσω του τον "μαγικό κόσμο" του ΝΒΑ και θα επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Την Πέμπτη είναι εξαιρετικά πιθανό να έχουμε τις οριστικές εξελίξεις σχετικά με το θέμα Καλάθη και δεν αποκλείεται να έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Υπενθυμίζουμε πως ο 26χρονος πλέι-μέικερ είχε ζητήσει τη Δευτέρα 48 ώρες για να συζητήσει με ομάδες του ΝΒΑ που τον προσέγγισαν. Πλέον, αυτό το ενδεχόμενο -να παραμείνει δηλαδή στις ΗΠΑ- έχει σχεδόν εκμηδενιστεί, οπότε μετράμε αντίστροφα για την επισημοποίηση της επιστροφής του στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Από κει και πέρα, ο Καλάθης δεν είναι ο μόνος που απασχολεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κινείται γρήγορα για να κλείσει ακόμη δύο μεταγραφές και να συμπληρώσει ένα μεγάλο ποσοστό από τις μεταγραφικές του κινήσεις στο καλοκαιρινό παζάρι.

Για τον επόμενο, λοιπόν, που υπήρξαν εξελίξεις είναι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο 27χρονος σέντερ άφησε στην άκρη τα όνειρα που έκανε για το ΝΒΑ και επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Ραντούλιτσα αποτελεί εισήγηση του Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως φυσικά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που συμπληρώνει το παζλ της τριάδας των μεταγραφών που αναφέραμε πιο πάνω.

Και για τον 20χρονο σέντερ τα πράγματα οδεύουν προς happy end και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εξελίξεων τις επόμενες ώρες. Το σίγουρο είναι πως αν κλείσει το "σέρβικο πακέτο" για τη θέση "5", φαίνεται να απομακρύνεται ο Στεφάν Λάσμε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Καλάθης υπέγραψε, λένε στο Μέμφις

Οριστικό: ο Ραντούλιτσα στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK